Noutati :

Sexy-braileanca la cutit! Isi face sani noi cu piele de pe fund

7 iunie, 2011 - 12:09 PM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
0

Ajunsa in stare grava la spital din pricina unui tatuaj suprainfectat, „Sexy-braileanca” urmeaza sa fie supusa unei interventii chirurgicale complicate de transplant. Doctorii ii vor taia piele de pe fund si i-o vor pune pe sanul drept.
Florina Mihaila, alias Sexy-braileanca, s-a jucat cu sanii si s-a ars. Starleta porno a fost in mare pericol, in urma cu cateva zile, din cauza unei infectii puternice. Florina a marturisit ca a vrut sa-si retuseze tatuajul de pe sanul drept, insa a facut o complicatie care a dus-o de urgenta la spital.

Consultata de un specialist in chirurgie plastica si reparatorie, „Sexy-braileanca” a aflat cu stupoare ca trebuie sa fie operata cat mai rapid, interventia urmand sa aiba loc in cursul zilei de azi. „M-am speriat rau cand am vazut in ce hal imi arata sanul, asa ca m-am dus de urgenta la doctor. Mi-a spus ca am o infectie, am facut tratament si s-a rezolvat. Acum va trebui sa repar locul cu pricina, asa ca astazi am programare la un doctor estetician, care imi va face o grefa de piele”, a declarat Florina Mihaila. Practic, acesteia i se vor taia bucati de piele de pe fese si vor fi implantate pe sanul distrus. Ingrijorata, „Sexy-braileanca” a declarat ca spera sa nu ramana cu cicatrici, pentru ca fizicul este cel mai mare atu al ei, care ii si asigura un venit substantial.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor