Sever Voinescu la Timisoara: „Programul de guvernare al PSD este o fantasma populista”

Democrat-liberalii din Timis au organizat duminica o dezbatere cu tema „Doctrina Populara. Sinteza valorilor si principiilor dreptei” la care au participat circa 200 de invitati. Nu a fost ocolit subiectul motiunii de cenzura depuse luni la Parlament de PSD+PC si PNL. La unison, pedelistii s-au declarat increzatori ca aceasta motiune nu va obtine voturile necesare pentru a fi adoptata „Din punctul meu de vedere sunt relaxat. Sunt convins ca motiunea nu va intruni numarul necesar de voturi. Consider, de asemenea, ca programul de guvernare al opozitiei este o fantasma populista. Aceasta motiune nu numai ca nu are o baza politica, nu are nici o baza substantiala. Ce ar urma daca, totusi, motiunea ar trece? Ar fi o aventura pentru Romania”, a declarat deputatul Sever Voinescu, secretar al Camerei Deputatilor. Si vicepresedintele PDL Valeriu Stoica s-a aratat increzator ca motiunea de cenzura nu va trece de votul parlamentarilor adaugand ca pe viitor el vede o alianta politica intre PDL si PNL. Stoica s-a aratat optimist si in privinta viitorului Romaniei despre care a spus ca „anul 2011 va fi anul relansarii economice a tarii”. In cadrul dezbaterii de la Hotel Continental, democrat-liberalii au ajuns la concluzia ca e bine sa isi pastreze doctrina si sa nu se abata de la ea. „Dreapta nu garanteaza nimanui fericirea. Noi garantam, insa, fiecaruia, dreptul de a-si gasi fericirea”, a concluzionat Valeriu Stoica. La dezbatere au mai participat consilierul de stat Catalin Avramescu si Cristina Traila, sefa Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice. Gazda evenimentului a fost Constantin Ostaficiuc, presedintele PDL Timis, insa dintre cei sapte parlamentari de Timis ai partidului a fost prezent doar Marius Dugulescu.

Democrat-liberalii din Timis au organizat duminica o dezbatere cu tema „Doctrina Populara. Sinteza valorilor si principiilor dreptei” la care au participat circa 200 de invitati. Nu a fost ocolit subiectul motiunii de cenzura depuse luni la Parlament de PSD+PC si PNL. La unison, pedelistii s-au declarat increzatori ca aceasta motiune nu va obtine voturile necesare pentru a fi adoptata

„Din punctul meu de vedere sunt relaxat. Sunt convins ca motiunea nu va intruni numarul necesar de voturi. Consider, de asemenea, ca programul de guvernare al opozitiei este o fantasma populista. Aceasta motiune nu numai ca nu are o baza politica, nu are nici o baza substantiala. Ce ar urma daca, totusi, motiunea ar trece? Ar fi o aventura pentru Romania”, a declarat deputatul Sever Voinescu, secretar al Camerei Deputatilor.

Si vicepresedintele PDL Valeriu Stoica s-a aratat increzator ca motiunea de cenzura nu va trece de votul parlamentarilor adaugand ca pe viitor el vede o alianta politica intre PDL si PNL. Stoica s-a aratat optimist si in privinta viitorului Romaniei despre care a spus ca „anul 2011 va fi anul relansarii economice a tarii”.

In cadrul dezbaterii de la Hotel Continental, democrat-liberalii au ajuns la concluzia ca e bine sa isi pastreze doctrina si sa nu se abata de la ea. „Dreapta nu garanteaza nimanui fericirea. Noi garantam, insa, fiecaruia, dreptul de a-si gasi fericirea”, a concluzionat Valeriu Stoica. La dezbatere au mai participat consilierul de stat Catalin Avramescu si Cristina Traila, sefa Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice.

Gazda evenimentului a fost Constantin Ostaficiuc, presedintele PDL Timis, insa dintre cei sapte parlamentari de Timis ai partidului a fost prezent doar Marius Dugulescu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Interesanta abordare totusi cred ca sunt inca multe de sups. Cu toate acestea imi pare bine ca s-a abordat acest subiect. „Add to bookmark pentru acest site pentru a reveni ulterior, trebuie analizata

    http://www.tst1.sbox.com