Noutati :

Sesiune speciala de Bacalaureat 2012. Iata care este calendarul probelor si cand se vor afisa rezultatele!

20 mai, 2012 - 04:58 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Secretarul de stat pentru invatamant preuniversitar, Stelian Fedorca, participa, luni, la o sesiune speciala a Bacalaureatului, care se va tine la 2 unitati de invatamant din Bacau.

In perioada 19 mai – 1 iunie, cele 2 colegii vor gazdui sesiunea speciala a examenului de bacalaureat pentru absolventii de liceu participanti la loturile nationale largite ce se pregatesc pentru olimpiadele si concursurile internationale sportive sau pe discipline.

In 21 si 22 mai au loc evaluarile competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana/limba materna, intervalul 23-24 mai este alocat evaluarii competentelor digitale, iar pe 24 si 25 mai competentele lingvistice intr-o limba de circulatie internationala.

Probele scrise vor avea loc dupa urmatorul calendar: 28 mai – limba si literatura romana, 29 mai – proba obligatorie a profilului, 30 mai – proba la alegere a profilului si specializarii, 31 mai – limba si literatura materna.

Afisarea primelor rezultate este prevazuta pentru data de 31 mai (pana la ora 18.00), iar depunerea contestatiilor va avea loc in cursul aceleiasi zile, in intervalul orar 18.00 – 22.00. Vineri, 1 iunie, vor fi solutionate contestatiile si vor fi afisate rezultatele finale.

Pentru aceasta sesiune, sunt eligibili 928 de absolventi de liceu aflati in proceduri de selectie sau pregatire pentru alcatuirea echipelor care vor reprezenta Romania atat la olimpiadele internationale pe discipline, cat si la competitii sportive (campionate europene sau mondiale de juniori etc.).Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...