Noutati :

Sesiune extraordinara la Senat. Vasile Blaga revocat din functie la ora 17!

3 iulie, 2012 - 02:10 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
1

Conducerea Senatului a decis convocarea unei sesiuni extraordinare, marti, la ora 17, singurul punct pe ordinea de zi fiind revocarea din functie a sefului institutiei, Vasile Blaga.

Propunerea USL pentru aceasta functie este Crin Antonescu, potrivit unor surse.

In mod similar, Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis convocarea unei sesiuni extraordinare a forului tot marti, la ora 19.00, pentru revocarea Robertei Anastase. in locul lui Anastase urmeaza sa fie propus deputatul PSD Valeriu Zgonea.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. _____*____revista „flore albastra = blue ” : d.p.d.v. logic prodedural _________TREBUIE DE INTRODUS PE ORDINEA TIMPULUI DE DEZBATERE A PROPUNERII RESPECIVE DE CATRE PRESEDINTELE CAMEREI DEPUTATILOR SI DE CATE PRESEDINTELE SENATULUI : DACA NU SE INTRODUCE NU SE POATE FACE DEZBATEREA PE TEMA DEMITERII PROPUSA A SE REALIZA ASTAZI 3 IUNIE 2012 .ORA 17 SI RESPECTIV 19 . PARTEA NEMULTUMITA URMAND A SE ADRESA CURTII CONSTITUTIONALE ! : PRESEDINTELE ROMANIEI ESTE GARANTUL CONSTITUTIEI SI IN ACEST SENS SCRIE DEASEMENEA ___________EXPLICIT . CA ESTE SI COMANDANTUL SUPREM AL ARMATEI ROMANE __________deci . daca ar fi vorba de o tentativa de lovitura de stat nu vad de ce intreg poporul roman sa nu iasa din acest moment pe strazi pentru a fi sigur ca nu se va intampla diseara la ora 17 si la ora 19 un astfel deeveniment asimetric de incalcare a legii legilor si care este CONSTITUTIA ROMANIEI . VOTATA DE POPORUL ROMAN ! : mihai grigore – poet , obsevatii speciale . societatea civila , suceava – ROMANIA , SGUAR PHILADELPHIA , 3 IUNIE 2012 , 14h20′ !_____*_____