Noutati :

Sesiune de instruire INTRASTAT la CCIA Timisoara

6 noiembrie, 2021 - 03:36 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională invită operatorii economici care realizează schimburi de bunuri cu Statele Membre ale Uniunii Europene la o sesiune de instruire INTRASTAT care va avea loc  în data de 17 noiembrie 2021, între orele 9.30 – 15.00.

Tematica vizează următoarele aspecte:

  • INTRASTAT – Obiective, importanță, legislația comunitară și națională, sfera de cuprindere, surse de date, teritoriul statistic, praguri statistice, legătura cu sistemul fiscal (TVA/VIES);
  • Declarația statistică INTRASTAT – Instrucțiuni de completare; Proceduri de validare; Confidențialitatea datelor;
  • Asistența oferită de INS; Sistemul de atenționări și penalități;
  • Aplicații practice – utilizând aplicația Intrastat offline 2021;
  • Sesiune de întrebări și răspunsuri.

Evenimentul se desfășoară on-line pe platforma ZOOM.

Termen limită de înscriere: 12 noiembrie 2021

Taxă de participare: 400 lei + TVA  (include suport de curs în format electronic, certificat de participare). Membrii CCIAT beneficiază de o reducere de 10%.

 Lector: Anca Venera DIACONU, cu experiență în domeniu dobândită în cadrul Direcției de Statistică a Comerțului Exterior București.

 În urma sesiunii de instruire se obține un certificat de participare eliberat de CCIA  Timiș.

 Înscrieri și informații:

Directia de Formare și Perfecționare Profesională, Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr 22, Timișoara. Tel. 0256-219172, 0720444121, e-mail: [email protected], Tania Avramov – Specialist Formare.

Oferta detaliată și agenda evenimentului sunt disponibile pe site-ul CCIAT: http://formareprofesionala.cciat.ro/cursuri_CURS_INTRASTAT.

 

 

 

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...