Sesiune de instruire INTRASTAT la CCIA Timisoara

TIMISOARA. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională invită operatorii economici care realizează schimburi de bunuri cu Statele Membre ale Uniunii Europene la o sesiune de instruire INTRASTAT care va avea loc  în data de 17 noiembrie 2021, între orele 9.30 – 15.00.

Tematica vizează următoarele aspecte:

  • INTRASTAT – Obiective, importanță, legislația comunitară și națională, sfera de cuprindere, surse de date, teritoriul statistic, praguri statistice, legătura cu sistemul fiscal (TVA/VIES);
  • Declarația statistică INTRASTAT – Instrucțiuni de completare; Proceduri de validare; Confidențialitatea datelor;
  • Asistența oferită de INS; Sistemul de atenționări și penalități;
  • Aplicații practice – utilizând aplicația Intrastat offline 2021;
  • Sesiune de întrebări și răspunsuri.

Evenimentul se desfășoară on-line pe platforma ZOOM.

Termen limită de înscriere: 12 noiembrie 2021

Taxă de participare: 400 lei + TVA  (include suport de curs în format electronic, certificat de participare). Membrii CCIAT beneficiază de o reducere de 10%.

 Lector: Anca Venera DIACONU, cu experiență în domeniu dobândită în cadrul Direcției de Statistică a Comerțului Exterior București.

 În urma sesiunii de instruire se obține un certificat de participare eliberat de CCIA  Timiș.

 Înscrieri și informații:

Directia de Formare și Perfecționare Profesională, Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr 22, Timișoara. Tel. 0256-219172, 0720444121, e-mail: [email protected], Tania Avramov – Specialist Formare.

Oferta detaliată și agenda evenimentului sunt disponibile pe site-ul CCIAT: http://formareprofesionala.cciat.ro/cursuri_CURS_INTRASTAT.

 

 

 

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...