Noutati :

Sesiune de informare privind legislatia in domeniul securitatii la incendiu 

27 martie, 2022 - 10:49 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al Judeţului Timiş organizează în data de 7 aprilie 2022, orele 10.00 – 12.00, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT- Sala Banat (et.I), seminarul privind importanţa solicitării şi obţinerii autorizaţiei de securitate la incendiu cât și noutățile legislative și reglementările în vigoare, sub genericul:

SECURITATEA LA INCENDIU

Seminarul este conceput să se desfăşoare într-o manieră interactivă, sub formă de întrebări și răspunsuri, astfel încât să se răspundă punctual la problemele agenților economici.

Vor fi abordate teme precum:

  • Categoriile de construcţii şi amenajări care se supun avizării şi autorizării privind securitatea la incendiu;
  • Documente necesare pentru obţinerea avizelor şi autorizaţiilor de securitate la incendiu;
  • Valabilitatea avizelor şi autorizaţiilor;
  • Dificultăți în solicitarea și obținerea avizului / autorizației de securitate la incendiu;
  • Obligații. Sancțiuni;
  • Legislaţia în vigoare.

Seminarul va fi susținut de Lt.col. Ing. COSACU Cătălin, Șef Inspecția de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al Judeţului Timiş.

Termen de confirmare a participării: 6 aprilie 2022.

Detalii suplimentare și înregistrări de participare la tel. 0372185 285 / 0720 042 473 sau e-mail: [email protected].Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...