Noutati :

Sesiune de informare privind finantarile disponibile in perioada 2022-2027

5 iulie, 2022 - 08:50 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în data de 12 iulie 2022, între orele 9.00 – 14.00, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Timișoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, în Sala Europa (etaj), o sesiune de informare și prezentare a programelor de finanțare pentru perioada 2022-2027.

Evenimentul este structurat pe paneluri în cadrul cărora vor fi prezentate:

  • Surse de finanțare guvernamentale pentru Start-Up-uri și firme cu vechime;

  • Surse de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – componentele Sănătate, Digitalizare, Energii regenerabile;

  • Granturi pentru investiții – Electric Up, Surse de finanțare pentru zone rurale și balneoclimaterice, Granturi SEE și norvergiene.

Seminarul este susținut de Lelica CRIȘAN, consultant invitat al Consulting Staff și Bianca JURCA, Director General.

Persoanele fizice și/sau persoanele juridice interesate de obținerea de fonduri nerambursabile prin intermediul acestor apeluri pot solicita informații și consultanță în vederea scrierii cererilor de finanțare la Dept. Programe de Dezvoltare, Finanțare și Consultanță al CCIAT.

Taxă de participare:

  • pentru firmele membre: 175 lei + TVA

  • pentru- firmele ne-membre: 250 lei + TVA

Înregistrarea se face completând talonul de participare disponibil pe site-ul CCIAT:

https://cciat.ro/formular/index.php?cdx=5hsp#!

Termen de înscriere: 8 iulie a.c.

***

Informații suplim. la tel. 0372185281, e-mail: [email protected], Laura Barbu – consultant cameral.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...