Noutati :

Sesiune de informare privind finantarile disponibile in perioada 2022-2027, organizata de CCIA Timis

11 iulie, 2022 - 08:53 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza in data de 14 iulie 2022, intre orele 9.00 – 14.00, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Timisoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, in Sala Dunarea (etaj), o sesiune de informare si prezentare a programelor de finantare pentru perioada 2022-2027.

Evenimentul este structurat pe paneluri in cadrul carora vor fi prezentate:
– Surse de finantare guvernamentale pentru Start-Up-uri si firme cu vechime;
– Surse de finantare prin Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR) – componentele Sanatate, Digitalizare, Energii regenerabile;
– Granturi pentru investitii – Electric Up, Surse de finantare pentru zone rurale si balneoclimaterice, Granturi SEE si norvergiene.

Seminarul este sustinut de Lelica CRISAN, consultant invitat al Consulting Staff si Bianca JURCA, Director General.

Persoanele fizice si/sau persoanele juridice interesate de obtinerea de fonduri nerambursabile prin intermediul acestor apeluri pot solicita informatii si consultanta in vederea scrierii cererilor de finantare la Dept. Programe de Dezvoltare, Finantare si Consultanta al CCIAT.

Taxa de participare:
– pentru firmele membre: 175 lei + TVA
– pentru- firmele ne-membre: 250 lei + TVA

Inregistrarea se face completând talonul de participare disponibil pe site-ul CCIAT:
https://cciat.ro/formular/index.php?cdx=5hsp#!

Termen de inscriere: 13 iulie a.c.

***

Informatii suplim. la tel. 0372185281, e-mail: [email protected], Laura Barbu – consultant cameral.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...