Noutati :

Sesiune de informare in e-commerce, organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis

14 septembrie, 2017 - 11:07 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. O noua sesiune de informare va avea loc la Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in luna septembrie. De data aceasta, vor fi prezentate toate informatiile necesare celor care vor sa isi dezvolte start-up-urile sau afacerile online.

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in parteneriat cu DHL Express, Camera de Comert Romano-Britanica si Asociatia Nationala a Antreprenorilor organizeaza in data de 27 septembrie o sesiune de informare dedicata dezvoltarii afacerilor magazinelor online si start-up-urilor.

Evenimentul se va desfasura cu incepere de la ora 10, in sala CEDO din Piata Victoriei, nr. 3 si vor fi dezbatute subiecte de interes din domeniul e-commerce – si din domeniul logistic. Sesiunea va fi finalizata prin prezentarea unei povesti de succes ale unei companii din domeniu, iar specialistii prezenti la eveniment vor raspunde tuturor intrebarilor din partea participantilor.

Participarea este gratuita, iar termenul limita de transmitere a confirmarilor este 22 septembrie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...