Noutati :

Sesiune de admitere la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului „Regele Mihai I”

11 septembrie, 2014 - 06:13 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
1

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului „Regele Mihai I” din Timisoara organizeaza o a doua sesiune de admitere – toamna 2014, pentru ciclul de studii universitare de licenta, in limita locurilor ramase libere, dupa urmatorul calendar:

•08.09.2014 – 18.09.2014 – (Inscrieri in limita locurilor ramase libere. In 18.09 inscrieri pana la ora 14)
•18.09.2014 – afisarea rezultatelor
•19.09.2014 – confirmarea locurilor

Programul inscrierilor este:
•Luni – Vineri  8:00 – 15:00
•Sâmbătă       8:00 – 12:00

Pentru sesiunea septembrie 2014 este deschisa si varianta de inscrieri online, in limita locurilor ramase disponibile.

Astfel, inscrierile se pot face online pentru sesiunea septembrie 2014, in limita locurilor ramase disponibile, pentru toate programele de Licenta si Masterat, pe www.admitereonline.ro. , iar inscrierea online elimina necesitatea deplasarii la sediul universitatii pentru depunerea dosarului de inscriere sau pentru plata taxei de inscriere.

ATENTIE: Dupa afisarea rezultatelor concursului, in data de 19 septembrie candidatii care s-au inscris online si au castigat un loc subventionat de la buget trebuie sa depuna la secretariat documentele de inscriere in original, pentru a confirma ocuparea locului.

Eventualele neconcordante intre datele completate in aplicatia online si cele care reies din documentele originale pot sa conduca la descalificarea candidatului si respingerea inmatricularii.

Inscrierile online se vor desfasura conform calendarului admiterii USAMVBT.

Informatii suplimentare referitoare la inscrierea online: [email protected]

Departajarea candidatilor se va face pe baza mediei de la bacalaureat. Departajarea candidatilor cu aceeasi medie de bacalaureat se va face luand in considerare nota cea mai mare la limba romana (scris) si apoi, daca se impune, matematica (scris).Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Imi amintesc cum in trecut veneau puhoaie din alte judete cu medii de 10,intrau atat de usor,insa profesorii universitari se plangeau de calitate slaba a noilor studenti….iar timisorenii cu medi bune reale la licee cunoscute nu aveau loc….pai si acum sa apeleze la altii din alte judete…bine ca orasul e un centru universitar si asa timisorenii au putut alege alte cai….