Noutati :

Serviciu de asistenta rutiera cu adevarat cuprinzator la Toyota

2 mai, 2013 - 09:08 PM
Autor: Anonim      
Categorie: AUTO
0

Incepand cu 1 mai 2013 fiecare model Toyota nou vandut va beneficia de serviciul de asistenta rutiera Toyota Eurocare cu o perioada de validitate de la 12 luni la cinci ani. Vezi ofereta!

Perioada de validitate a ofertei este dupa cum urmeaza:

5 ani de la data livrarii (inceputul perioadei de garantie) pentru modelele Avensis, RAV4, Land Cruiser, Hilux, Proace, GT, iQ, Verso si derivatele acestora.

12 luni de la data livrarii (inceputul perioadei de garantie) pentru modelele Aygo, Yaris, Auris, Corolla si derivatele acestora.

De asemenea, serviciul de asistenta rutiera TOYOTA EUROCARE este disponibil pentru pretul de 140 RON pentru o perioada de un an pentru orice autovehicul Toyota cu o vechime de cel mult 10 ani.

TOYOTA EUROCARE este serviciul de asistenta rutiera cu cea mai cuprinzatoare acoperire din piata.

Serviciile de asistenta rutiera TOYOTA EUROCARE acopera peste 40 de tari din Europa si nu numai.

Serviciul de asistenta rutiera TOYOTA EUROCARE este disponibil incepand cu data de 1 mai 2013 gratuit pentru fiecare noua masina livrata pentru o perioada de 1 sau 5 ani in functie de model, iar pentru clientii care detin deja un autotursim Toyota cu o vechime de cel mult 10 ani este disponibil la pretul de 140 de lei pentru o perioada de 1 an.

TOYOTA EUROCARE asigura asistenta rutiera pentru utilizatorii autovehiculelor Toyota in intreaga Europa 24 de ore pe zi, în fiecare zi a anului, în cazul imobilizarii masinii pe sosea ca urmare a defectarii, sau a producerii unui accident.

Serviciul TOYOTA EUROCARE poate fi accesat prin intermediul unui apel la un numar de telefon dedicat: 0800 400 080 – numar de telefon apelabil gratuit din tara si +40 31-2255100 pentru apeluri din strainatate.

Gama de servicii oferite variaza in functie de distanta pana la domiciliul utilizatorului.
TOYOTA EUROCARE asigura asistenta rutiera in caz de urgenta, inclusiv pana de cauciuc sau de carburant sau pierderea sau incuierea cheilor in autovehicul si remorcare pana la cel mai apropiat atelier autorizat Toyota in cazul imobilizarii autovehiculului pe sosea.
Daca vehiculul imobilizat nu poate fi reparat in aceeasi zi, beneficiarul are la dispozitie urmatoarele optiuni, in functie de specificul si gravitatea situatiei: 1) cazarea la hotel pe o perioada maxima de 4 nopți, la un cost de maxim 112 € de persoana pe noapte; 2) utilizarea unei masini de schimb pentru o perioada de maximum 3 zile; sau 3) continuarea calatoriei catre destinatia initiala sau catre domiciliu, caz in care i se va oferi un bilet de tren la clasa I sau, daca durata calatoriei cu trenul depaseste 6 ore, un bilet de avion la Business Class.

Un avantaj notabil oferit de serviciul de asistenta rutiera TOYOTA EUROCARE este punerea la dispozitie a unui sofer personal in situatia in care beneficiarul aflat intr-o calatorie in strainatate se gaseste in incapacitatea de a conduce masina.

De asemenea, este acoperita si repatrierea autovehiculului si livrarea cu prioritate a pieselor de schimb necesare efectuarii reparatiilor in diversele situatii aparute.

Beneficiarul serviciului TOYOTA EUROCARE este reprezentat de persoana care conduce masina, precum si de orice alta persoana transportata in vehicul, in limita legala stipulata referitoare la transportul pasagerilor, cu exceptia autostopistilor sau pasagerilor transportati contra cost.

Asistenta va fi oferita pentru imobilizarea masinii survenita in urmatoarele tari: Andorra, Austria, Belgia, Bosnia Hertegovina, Bulgaria, Ceuta, Croatia, Cipru, Republica Ceha, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta (Europa) & Corsica, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, Republica San Marino, Romania, Serbia, Republica Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elvetia, Olanda, Turcia (sectorul european), Ucraina, Regatul Unit si Vatican.

Programul poate fi achizitionat de clientii Toyota de la Receptia Service a oricarui Dealer Autorizat Toyota din Romania.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...