Noutati :

Servicii de top in medicina muncii, in conditii de maxima siguranta, si consultatii de ambulator, oferite de specialistii de la Bastion Medical din Timisoara

9 noiembrie, 2020 - 11:08 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Din dorinta de a ajuta oamenii si din pasiunea pentru medicina,  Bastion Medical vine in intampinarea tuturor celor care au nevoie de servicii de inalta calitate, cu o oferta unica pe piata medicinei muncii din Timisoara.

Profesionistii in domeniu ofera servicii de medicina ocupationala la sediul clientilor, pentru orice firma, indiferent de numarul de angajati, atat pentru intocmirea unei singure fise medicale, cat si pentru asigurarea documentelor de angajare ori pentru controlul periodic de sanatatea muncii. Evaluarea conditiilor de munca, completarea si arhivarea dosarelor medicale, supervizarea concediilor medicale ori gestionarea bazelor de date si elaborarea rapoartelor medicale sunt doar cateva dintre serviciile de medicina muncii pe care Bastion Medical le ofera companiilor.

Si, deoarece oamenii au nevoi diferite, Bastion Medical se muleaza perfect pe cerintele acestora din punct de vedere al programului. Flexibilitatea, promptitudinea si calitatea seriviciilor medicale, empatia, profesionalismul si buna comunicare cu clientul sunt doar cateva dintre atuurile care definesc calitatea serviciilor oferite. Detalii legate de  serviciile de medicina muncii se pot gasi pe website-ul  https://www.medicinamuncii.tm.ro .

Consulturi de specialitate cu respectarea tuturor normelor de protectie

Cu aparatura performanta, medicii pot realiza consultatii complexe, iar cu ajutorul serviciului de Telemedicina, pot apoi urmari cu usurinta evolutia fiecarui pacient. Medicii specialisti de la Policlinica Bastion ofera servicii complete de medicina de familie, medicina interna, nefrologie, diabet, urologie, neurologie psihiatrie si psihologie. De asemenea pacientii pot beneficia de servicii precum:

Ecografie Generală

Ecografia generala cuprinde evaluarea ecografica morfologica a ficatului, splinei,colecistului, rinichilor si a vezcii urinare

ECG

Electrocardiografia cu 12 derivatii evaluaza activitatea electrica a inimii

Ecografia Aparatului Reno-Urinar

Ecografia aparatului reno-urinar reprezinta evaluarea ecografica morfologica a rinichilor, vezicii urinare si a prostatei, precum și evaluarea retroperitoneului in cazul prezentei unor patologii ale acestei zone anatomice

 Ultrasonografia Doppler Carotidiană

Ultrasonografia Doppler Carotidiană este efectuată de medicul neurolog si evalueaza starea arterelor ce vascularizeaza creierul, cu implicatii majore in diagnosticul precoce al aterosclerozei cu urmari nefaste precum accidentul vascular cerebral.

Clinica Bastion Medical se afla pe strada Mircea cel Batran, nr. 122C, iar cei care doresc mai multe detalii sau vor sa isi faca o programare pentru oricare dintre servicii pot obtine informatii la numarul de telefon 0738.826.587 sau online, pe site-ul policlinicii (www.bastionmedical.ro), de luni pana vineri, intre orele 07.00-22.00.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...