Septembrie va aduce ceva DEVASTATOR pentru omenire si planeta. „Trei zile si trei nopti va triumfa Satana!”

Se vorbeste deja de ceva timp cum ca in septembrie 2015 se va produce ceva devastator pentru omenire si planeta, iar asa cum a profetit Sfantul Malachie, Francisc este ultimul papa.

Benjamin Solari Parravicini, 1889-1974, s-a nascut la Buenos Aires, Argentina. El a fost pictor si sculptor, dar a ramas in memoria publicului, prin desenele sale si textele alaturate acestora, care vorbeau despre viitor.

Previziunile sale au inceput in anul 1936, cand el a realizat un desen in care prevestea moartea scriitoarei argentiniene, Alfonsina Storni.

Dupa doi ani, scriitoarea se sinucide, prin inecare. Parravicini a realizat peste 700 de astfel de desene, dintre care patru, conform cercetatorilor, transmit mesaje importante pentru omenire.

In primul desen, textul vorbeste despre un potop de foc, care se va abate asupra planetei. In cel de al doilea desen se spune ca nimeni nu crede ca dezastrul se apropie. In cel de al treilea desen, textul vorbeste despre o planeta terna, care se numeste Terra si care va intra in coliziune cu o alta planeta.

Impactul va avea loc in partea sudica a emisferei nordice. Potop, obscuritate, axa se deplaseaza, o noua mare se va forma in craterul cauzat de coliziune. In cel de al patrulea desen el sustine ca o noua cometa va veni si se va numi Pacea.

Citeste mai mult pe obiectiv.info!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Cool!

  2. 28 martie 2020. Satana nu le prea are cu punctualitatea, inca n-a venit!

  3. 28 martie 2020. Satana nu le prea are cu punctualitatea, inca n-a venit!