Noutati :

Sepsi forteaza mana conducerii! Avocatul jucatorului spune ca Sepsi a fost declarat liber de contract!

26 ianuarie, 2012 - 12:45 PM
Autor: Caius Seracin      
Categorie: SPORT
0

UPDATE: Poli sustine ca Sepsi e in continuare jucatorul echipei alb-violete

Cu privire la declaratiile de presa ale lui Tudor Chiuariu, avocatul lui Laszlo Sepsi, facem urmatoarele specificari:
Laszlo Sepsi este in continuare jucatorul Politehnicii Timisoara. Cererea de eliberare de sub contract i-a fost respinsa. Totalul sumelor cerute de Lazlo Sepsi prin avocati, in fata T.A.S., a fost de peste 900.000 euro. Tribunalul a admis suma de 136.000 euro plus alti 43.800 RON cu titlu de drepturi de hrana. Mare parte din aceste sume au fost deja achitate, in termene regulamentare. Dupa cum se vede si din dispozitivul sentintei de la T.A.S., toate celelalte cereri i-au fost respinse.
Clubul Politehnica Timisoara face eforturi majore sa mentina o relatie buna contractuala cu fiecare dintre jucatorii aflati sub angajament. Le cer sa ne respecte pentru acest lucru!
Agresivitatea avocatilor lui Laszlo Sepsi si jignirile ce ni le-au adresat in sedintele publice vor fi cuantificate si ne vom manifesta pe cale de consecinta.“, se arata in comunicatul trimis de clubul Poli.

___________________________________________________________________________

Laszlo Sepsi

Fundasul stanga al Timisoarei, Laszlo Sepsi a fost declarat liber de contract de Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Cel putin asta sustine avocatul jucatorului, Tudor Chiuhariu.
Laszlo Sepsi este liber de contract. TAS a decis obligarea clubului FC Timisoara la plata restantelor salariale, contravaloarea asigurarii locuinţei, plata indemnizatiei de hrana si o parte din cheltuielile de judecata„, a declarat pentru Mediafax avocatul Tudor Chiuariu.

Sesizarea castre TAS a fost facuta dupa ce Liga Profesionista de Fotbal nu a reziliat contractul dupa ce a constatat faptul ca Poli Timisoara nu ar fi platit 75 la suta din valoarea contractului, ci doar 45 la suta.

Iancu: Nimeni nu poate sa spuna ca Sepsi a fost declarat liber de contract

„Nimeni nu poate sa spuna ca Sepsi a fost declarat liber de contract. Eu am vorbit la TAS chiar in aceasta dimineata si jucatorul nu a avut castig de cauza. Noi nu am primit nu am primit nimic de la TAS. Poate ei au primit inaintea noastra ceva si nu este bine. Aceste hotarari de la TAS nu devin publice pana nu sunt instiintate ambele parti”, a declarat patronul Marian Ianc pentru www.fortaviola.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...