Noutati :

Sentinta soc! Ultranationalistul sarb Vojislav Seselj, ACHITAT pentru toate capetele de acuzare, intre care crime de razboi si crime impotriva umanitatii

31 martie, 2016 - 03:58 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EXTERN
1

Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie (TPIY) l-a achitat joi pe ultranaționalistul sarb Vojislav Seselj in toate cele noua capete de acuzare, care includeau crime de razboi si crime impotriva umanitatii, transmite Reuters.

Odata cu achitarea in toate cele noua capete de acuzare, mandatul de arestare a devenit irelevant. Vojislav Seselj este acum un om liber„, a declarat judecătorul Jean-Claude Antonetti.

Decizia TPIY ofera un impuls Partidului Radical Sarb al lui Seselj, înaintea scrutinului din aprilie, comentează Reuters.

Vojislav Seselj, 61 de ani, era acuzat pentru crime de razboi si crime impotriva umanitatii pentru rolul sau în timpul războaielor care au dezmembrat fosta Iugoslavie, la inceputul anilor ’90.

Citeste mai multe: AICIInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. La citeste mai multe e doar același lucru copiat cuvânt cu cuvânt. Eram curios să aflu mai multe, ca pe sârbi ii vânează si după 20 de ani, dar nu am văzut nici un purtător de barbă islamică acuzat pe acolo de ceva genocid si crime împotriva umanității, ce cuvinte mari nu-i așa ? Ce au făcut sârbii e parfum pe lângă ororile din zilele noastre. Am o întrebare fără răspuns. Câți „refugiați” ( am pus ghilimele ) mai treceau prin Serbia sau Bosnia dacă controlul îl aveau în zona militiile sârbe condamnate acum la TPI ?