Noutati :

Senatorul poporanist Ioan Iovescu avertizeaza: ‘Functia de presedinte al PP-DD Lugoj nu este de vanzare!’

17 ianuarie, 2014 - 04:25 PM
Autor: Gheorghe Ilas      
Categorie: POLITIC
2

TIMISOARA. Tendinta primarului Nicolae Robu de a flutura pe sub nasul alegatorilor cat mai multe proiecte megalomane a fost persiflata de liderul PP-DD Timis, Adrian Diaconu, care nu a rezistat ispitei electorale si si-a prezentat, tot la modul ironic, un pachet de proiecte care vor fi finalizate pana in 2060.

In ultima perioada, parca s-a declnnsat o competitie! Fiecare liciteaza cat mai multe proiecte, generoase ca si concept, insa niciodata nu se indica si sursa de finantare! Aici apare demagogia electorala! Ca sa fim in trendul acestei competitii, ne facem datoria de a anunta si noi ca, pana in 20160, vom implementa 60 de proiecte, ca sa-i depasim pe toti. Sigur ca am exagerat in mod intentionat pentru a atrage atentia ca este vorba despre o persuasiune destul de ieftina, iar noi n-o sa intram in jocul asta de imagine promovat de alte partide”, a precizat Adrian Diaconu la saptamanala intalnire cu presa, recomandand edililor locali sa scoata in evidenta proiectele viabile pentru Timisoara care se pot realiza in acest an sau in 2015, nu unele utopice care se intrevad dupa 2020.

La randul sau, vicepresedintele Ilie Bertea s-a aratat revoltat de faptul ca Opozitia nu are loc in ziarul editat de Consiliul Judetean.

Presedintele Titu Bojin si alti consilieri sunt prezentati pe pagini intregi, ca in vremea lui Ceausescu, in timp ce noi nu aparem niciodata. In conditiile in care aceata publicatie este finantata din banii timisorenilor, adica si din banii celor 10.000 de oameni care mi-au dat si mie votul, cred ca ar fi corect ca ziarul sa-si deschida paginile pentru toti alesii, nu numai pentru cei ce semneaza listele de prime si subventii”, a declarat Ilie Bertea.

In opinia sa, se dau prea multi bani publici la echipele de sport, unele chiar private, care nu au nici un fel de performante notabile. Prezent si el la conferinta de presa, senatorul Ioan Iovescu a spus raspicat ca functia de presedinte a Filialei Lugoj a PP-DD nu este de vanzare.

A venit cineva la mine si m-a intrebat cat il costa ca sa fie numit presedinte al Filialei PP-DD din Lugoj. I-am spus ca asa ceva nu se va intampla cat sunt eu acolo, iar daca vrea sa fie presedinte sa se inscrie la alegerile interne, care vor avea loc in data de 26 ianuarie. Vrem ca membrii care-si depus candidatura sa o faca din proprie initiativa, nu manati de cine stie ce interese exterioare partidului”, a precizat parlamentarul, avertizand ca toti cei care nu sunt cu cotizatia la zi nu vor avea drept de vot la scrutinul de la sfarsitul lunii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Dar, cea de administrator de bloace este de vanzare?

  2. Bine ca mi-ai spus pentru ca ma voi inscrie si eu, macar atat pot sa fac si eu deorece nea Nicu nu se mai scoala pentru a participa si el la alegeri alaturi de noua nomenclatura PPDD.