Noutati :

Senatorul Nicolae Robu a inceput o campanie pe Facebook pentru redeschiderea Parcului Copiilor

11 februarie, 2011 - 04:19 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
1

Nicolae Robu, senator al PNL de Timis, a apelat la retelele de socializare pentru a forta mana Consiliului Local Timisoara de a aloca bani pentru Parcul Copiilor. Mai mult, Robu spune ca PNL Timis va solicita CLT sa il amenajeze si sa il dea in folosinta pana la sfarsitul acestui an.

O nemultumire are Nicolae Robu in privinta alocarii de bani de la bugetul local si anume aceea ca sunt alocate prea putine fonduri pentru amenajarea Parcului Copiilor. Robu a cerut si pararea prietenilor sai de pe Facebook in privinta Parcului Copiilor si a fost surprins ca in mai putin de 20 de ore, peste 400 de persoane au reactionat.

„Vom solicita ca pana la sfarsitul anului Parcul Copiilor sa fie amenajat si dat in folosinta. Daca nu se va intampla acest lucru, sa isi asume raspunderea cei responsabili”, a declarat Nicolae Robu.

De asemenea, Robu e nemultumit si pentru faptul ca la nivelul Timisoarei nu se acorda atentie centrului istoric al Timisoarei. Senatorul a dat exemplul cladirii in care functioneaza sediul PNL Timis care este intr-o stare de degradare.

„Cladirea PNL Timis a ajuns intr-un hal, imi e teama sa trec prin fata sediului. Cred ca ar trebui sa ingradim trotuarul, sa nu mai treaca lumea pentru ca este pericol sa cada tencuiala de sus. Noi suntem proprietari doar pe parter, la etaj sunt alti proprietari. Trebuie gasite solutii pentru ca aceste cladiri sa nu se mai degradeze. Se pot atrage fonduri europene pentru renovarea cladirilor istorice”, a declarat Nicolae Robu.

Guvernul Germaniei a aprobat acordarea a cinci milioane de euro ca asistenta financiara Timisoarei, pentru reabilitarea cladirilor istorice din cartierele vechi ale Timisoarei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Mark as SpamReport as AbuseNicolae Robu Dragi prieteni, vă supun atenţiei o nouă temă: Parcul Copiilor. Un loc superb, pe malul Begăi, într-o zonă ultracentrală. De o groază de ani, el zace închis. Nu credeţi că ar trebui ca cetăţenii Timişoarei să dea un ultimatum Primăriei să amenajeze acest parc şi să-l deschidă ca ei să se poată bucura de el, până cel tâ…rziu la sfârşitul lui 2011? Dacă răspunsul este BA DA, clicuiţi „Like”, altfel postaţi „NU”.
    See More

    Tuesday at 3:33pm · Like · Comment · View Feedback (13)Hide Feedback (13)
    Alina Popa, Universitatea Politehnica Timisoara Upt, Ilie Lucian and 10 others like this..