Noutati :

Senatorul de Timisoara, Petru Ehegartner: ‘Bugetul pe 2016 va fi cel creionat de guvernul Ponta’. Ce investitii sunt prevazute pentru Timis?

26 noiembrie, 2015 - 01:12 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
3

TIMISOARA. Senatorul de Timisoara al ALDE, Petru Ehegartner a anuntat ca bugetul national pe anul viitor va intra in dezbatere publica la inceputul lunii decembrie si ca modificari majore fata de bugetul deja creionat de guvernul condus de Victor Ponta nu sunt.

Am inteles ca schimbari majore fata de ceea ce a creionat guvernul Ponta nu o sa fie avand in vedere ca la nivel de promisiune, masurile din noul Cod Fiscal vor fi respectate. Asadar bugetul va fi in linii mari cel impus de noile masuri ale Codului Fiscal care intra in vigoare la 1 ianuarie”, a declarat senatorul timisorean.

Printre masurile ce vor fi incluse in buget se numara majorarea cu 10% a salariilor unor bugetari.

Se va incerca prin marirea gradului de absorbtie sa se puna accentul si pe gradul de investitii care ar fi avut de suferit in aceasta perioada dupacum au spus cei de la PNL”, a mai spus parlamentarul.

In ceea ce priveste judetul Timis, cel putin unul dintre proiectele judetului ar putea fi inclus in bugetul national.

Am inteles ca pentru Timis, pentru anul viitor, va fi cuprinsa in buget descarcarea de autostrada dintre Ortisoara si Giarmata care a fost o propunere a Guvernului Pota inca de la jumatatea anului”, a mai spus Ehegartner.

Bugetul national pentru anul 2016 ar putea intra in dezbatere publica in jurul datei de 5 decembrie, iar in 15 decembrie ar putea intra la vot in Parlament.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Daca descarcarile de autostrada au fost singurele obiective de investiti in Timis, tu ca si maret senator ce dracu cauti in parlament ( ibidem si pentru ceilalti parlamentari de timis) ?

  2. Atita a reusit saracu sa faca,trebuie deschisi bine okii la alegeri,nu prosteala pe fata frate.

  3. Stimabile,dacă ești atât de exact în…aprecieri,poate ne spui și noua ,muritorilor de rand Cum dracu ai reușit sa-ți construiești un bloc întreg in Giroc(pe linga alte… agoniseli!)și Cum ti-a rasplătit ,,bunăvoința ,,de a-I da un apartament blocul tăui, ,,Super obiectiva,,ziarista lui peste L.Demaio
    il!?