Noutati :

Semnarea contractelor cadru cu Casa de Asigurari, amanata pe inca o luna! Seful CJAS Timis, Cristi Careba: Nu mai exista motive ca medicii de familie sa nu acorde asistenta medicala!

1 iunie, 2011 - 01:10 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SANATATE
0

Cristian Careba

TIMISOARA. Medicii de familie, farmaciile si furnizorii de servicii medicale mai au la dispozitie o luna de zile pentru a putea semna contractele cadru cu Casa Judeteana de Asigurari Timis.

Casa Nationala de Asigurari a prelungit termenul pentru semnarea contractelor pentru 2011, ceea ce inseamna ca medicii de familie si furnizorii de servicii medicale vor semna un act aditional prin care isi vor desfasura activitatea dupa contractul din 2010.

„Se prelungeste semnarea unui act aditional la contractul existent, perioada in care se va pregati si contractarea pe 2011. Furnizorii si medicii de familie vor trebui sa ofere servicii medicale conform contractului incheiat cu Casa de Asigurari ca si pana acum”, a declarat Cristian Careba, presedintele Casei de Asigurari de Sanatate Timis, pentru www.opiniatimisoarei.ro.

Seful CJAS Timis a mai spus ca nu mai exista motive pentru ca medicii de familie sau personalul contractul al casei sa nu acorde asistenta medicala.

In cazul in care nu s-ar semna un act aditional, medicii de familie sau farmaciile nu ar mai putea elibera retete compensate sau bilete de trimitere sau medicamente.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...