Noutati :

Seminar dedicat Protectiei Datelor cu Caracter Personal, organizat de CCIA Timis

15 martie, 2018 - 03:06 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Din 25 mai 2018, va intra in vigoare Regulamentul general privind datele personale (GDPR), legislatie europeana care obliga toate companiile care prelucreaza date cu caracter personal sa se conformeze la noile reguli mult mai stricte. Printre noile reglementari se regasesc: dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de stergere, privacy by design, obligativitatea realizarii unui registru general al operatiunilor de prelucrare etc.

Pentru a veni in intâmpinarea agentilor economici care doresc sa inteleaga si sa clarifice toate aspectele programului de conformitate la GDPR, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza in data de 28 martie 2018, ora 1100, in Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22), un seminar de informare sub genericul: „Totul despre Regulamentul General privind Protectia Datelor”

Participantii la seminar vor afla in ce fel acest act normativ afecteaza firma si care sunt masurile OBLIGATORII ce trebuie luate.

Vor fi discutate aspecte privind:
1) Ce inseamna date cu caracter personal;
2) Care sunt operatorii economici vizati (companii private, institutii publice);
3) Evaluarea necesitatii numirii unui responsabil cu protectia datelor cu caracter personal;
4) Pasi de urmat;
5) Recomandari;
6) Alte aspecte utile.

Seminarul este sustinut de specialisti ai:

Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP): George BALAITI – sef Serviciu Control Operatori si Emilia DATCU – consilier Serviciul Control Operatori
SCPA Maier, Ciucur si Asociatii: av. Asociat Paul-Filip CIUCUR.

Costurile de participare sunt de 400 lei + TVA (firme care nu sunt membre CCIAT) si de 300 lei + TVA (membri CCIAT).

Informatii suplimentare si inscrieri de participare la tel. 0372 185 244 sau 0372 185 285, e-mail: [email protected] Persona de contact: Laura Barbu, Manager DRE/CCIAT.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...