Opinia Timisoarei

Seful Sectiei de Urologie a Spitalului Judetean Timisoara, doborat de un stop cardiac, in timp ce muncea! Care e starea lui acum?

TIMISOARA. Veste socanta in lumea medicala! Seful Clinicii de Urologie de la Spitalul Judetean, Viorel Bucuras, a facut stop cardiac chiar in timp ce lucra. Marti dupa amiaza, in timp ce facea o ecografie unui pacient, medicului i s-a facut brusc rau. Imediat ce a iesit din cabinet, abia tinandu-se pe picioare, un brancardier l-a vazut si l-a dus imediat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului.

„Desi e o nenorocire ce s-a intamplat, pana la urma a fost bine ca s-a intamplat in incinta spitalului si a putut fi dus imediat la Urgente. A fost resuscitat si acum este bine. Este monitorizat, este sub tratament, din punct de vedere neurologic nu a fost afectat”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Marius Craina, managerul Spitalului Judetean din Timisoara.

Medicii l-au resuscitat timp de cateva minute pe seful Sectiei de Urologie, iar dupa ce a fost stabilizat, doctorul Viorel Bucuras a fost transferat la Institutul de Boli Cardio-Vasculare, de la Padurea Verde.

Exit mobile version