Noutati :

Seful Sectiei de Urologie a Spitalului Judetean Timisoara, doborat de un stop cardiac, in timp ce muncea! Care e starea lui acum?

23 septembrie, 2015 - 11:31 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SOCIAL
4

TIMISOARA. Veste socanta in lumea medicala! Seful Clinicii de Urologie de la Spitalul Judetean, Viorel Bucuras, a facut stop cardiac chiar in timp ce lucra. Marti dupa amiaza, in timp ce facea o ecografie unui pacient, medicului i s-a facut brusc rau. Imediat ce a iesit din cabinet, abia tinandu-se pe picioare, un brancardier l-a vazut si l-a dus imediat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului.

„Desi e o nenorocire ce s-a intamplat, pana la urma a fost bine ca s-a intamplat in incinta spitalului si a putut fi dus imediat la Urgente. A fost resuscitat si acum este bine. Este monitorizat, este sub tratament, din punct de vedere neurologic nu a fost afectat”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Marius Craina, managerul Spitalului Judetean din Timisoara.

Medicii l-au resuscitat timp de cateva minute pe seful Sectiei de Urologie, iar dupa ce a fost stabilizat, doctorul Viorel Bucuras a fost transferat la Institutul de Boli Cardio-Vasculare, de la Padurea Verde.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. pacat ,parese ca la atentionat fostul socru

  2. cand halesti viagra cu nemiluita ,si vrei sa fi mai bun la pat decat vecinu…….40 min de resuscitare te costa

  3. Tot legumă e și după 2 ani…l-au blestemat muierile!

  4. Kuki l a blestemat muierea ta ?