Seful Politiei din Sannicolau Mare, schimbat din functie in urma unui scandal

TIMISOARA. Comisarului-sef Eugen Costoia, seful Politiei din orasul Sannicolau Mare, judetul Timis, i-a fost retrasa, luni, imputernicirea in baza careia ocupa aceasta functie, in locul sau fiind numit Ioan Moldovan, de la Serviciul de Ordine Publica.

”Sefului Politiei din Sannicolau Mare i-a fost retrasa imputernicirea, decizia fiind luata intr-o sedinta a IPJ Timis, de astazi (luni- n.r.). in locul acestuia a fost numit comisarul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul de Ordine Publica. Decizia a fost luata in urma scandalului in care a fost implicat fiul lui Costoia”, a declarat Mirela Draghicioiu.

Costoia a fost numit ca interimar in fruntea Poliţiei Sannicolaul Mare in luna noiembrie anul trecut.

In noaptea zilei de 29 spre 30 decembrie 2012 a avut loc un scandal in Sannicolau Mare in care a fost implicat si fiul comisarului-sef, Eugen Costoia caruia, insa, nu i-a fost aplicata nicio amenda in urma incidentului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...