Noutati :

Sefii serviciilor deconcentrate din Timis vor fi evaluati de catre Prefectura. Li se vor acorda punctaje!

28 iunie, 2011 - 01:22 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Mircea Bacala, prefectul judetului Timis, a atentionat directorii serviciilor deconcentrate din judet ca urmeaza sa fie evaluati. Mai mult, in aceasta evaluare va conta foarte mult prezenta directorilor la sedintele Colegiului prefectural.

Unii directori ai serviciilor deconcentarte din judetul Timis si-au facut un obicei de a nu participa la sedintele Colegiului prefectural in care se prezinta raportari, lunar. Acest lucru l-a suparat pe Mircea Bacala, prefectul judetului, care i-a amenintat pe sefii acestor servicii ca le va evalua activitatea.

„Sunt persoane pe care nu le-am vazut de jumatate de an la Colegiul prefectural, iar sedintele noastre sunt lunare”, a spus reprezentantul Guvernului in teritoriu.
„Voi fi nevoit sa apelez la o atitudine nu tocmai corespunzatoare fata de cei care lipsesc de regula la sedinte”, a adaugat Bacala.

La sedintele Colegiului prefectural, sefii serviciilor deconcentrate, cei care participa fie se plictisesc ascultand reportarile colegilor pe diverse teme, fie nu participa deloc si isi trimit delegati in cele mai multe cazuri, spre nemultumirea prefectului care tine ca la aceste sedinte sa participe sefii de institutii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...