Sef nou la Politia Rutiera Timis

[caption id="attachment_2504" align="alignleft" width="275" caption="Petru Rumega este noul sef al Politiei Rutiere Timis"]Petru Rumega este noul sef al Politiei Rutiere Timis[/caption] La sediul Inspectoratului de Politie Judetean Timis s-a desfasurat, luni, examenul pentru ocuparea functiei de sef al Serviciului Rutier Timis. In urma concursului, s-a decis ca subcomisarul Petru Rumega sa ocupe functia de sef al acestei directii din cadrul IPJ Timis. Anterior numirii in aceasta functie, ofiterul a detinut functia de ofiter specialist pe linia cercetarilor penale in cadrul aceluiasi serviciu. Postul a ramas vacant in urma promovarii comisarului Florin Bolbos in functia de adjunct al sefului IPJ Timis, cu atributii pe linie de ordine publica si politie rutiera. Rumega are 34 de ani, este casatorit si are un copil. Este absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza" Bucuresti, profilul Stiinte Juridice.

Petru Rumega este noul sef al Politiei Rutiere Timis

Petru Rumega este noul sef al Politiei Rutiere Timis

La sediul Inspectoratului de Politie Judetean Timis s-a desfasurat, luni, examenul pentru ocuparea functiei de sef al Serviciului Rutier Timis. In urma concursului, s-a decis ca subcomisarul Petru Rumega sa ocupe functia de sef al acestei directii din cadrul IPJ Timis. Anterior numirii in aceasta functie, ofiterul a detinut functia de ofiter specialist pe linia cercetarilor penale in cadrul aceluiasi serviciu.

Postul a ramas vacant in urma promovarii comisarului Florin Bolbos in functia de adjunct al sefului IPJ Timis, cu atributii pe linie de ordine publica si politie rutiera. Rumega are 34 de ani, este casatorit si are un copil. Este absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti, profilul Stiinte Juridice.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. putin cam dur