Noutati :

Sef nou la organizatia de Timisoara a ALDE! Cui preda stafeta Aurelia Marcoane?

30 octombrie, 2015 - 11:16 AM
Autor: Anonim      
Categorie: POLITIC
1

TIMISOARA. Schimbare importanta la varful organizatiei de Timisoara a ALDE. Dupa aproape un an de la preluarea functiei de sef al ALDE Timisoara, Aurelia Marcoane preda stafeta profesorului universitar Adrian Grozea. Decizia a fost luata in Biroul Politic Teritorial al filialei, iar anuntul a fost facut de presedintele Petru Ehegartner.

Masura pe care am propus-o in Biroul Politic Teritorial de ieri, si care a fost agreata, a fost o schimbare la nivelul organizatiei municipale, avand in vedere ca functionam in formula de fuziune. Din partea ALDE fosta PLR am retras-o pe Marcoane. Vrem sa avem un nou suflu pentru a duce mai departe ceea ce Aurelia a facut din partea PLR. Sunt doua motive pentru care am recurs la aceasta, in comun acord cu partile, nu e nicio sanctiune. A fost o deschidere spre tineret si vom continua pe aceasta cale. Urmeaza campania si munca de comunicare ii va ocupa mult timp. Nu e niciun repors, ii multumesc pentru ceea ce a facut si sper ca in continuare sa fie si de partea filialei locale in ce priveste comunicarea. Nominalizarea facuta a fost profesorul universitar Adrian Grozea de la USAB, pe care l-am agreat in Biroul Politic Teritorial si sperantele sunt mari in ceea ce domnia sa va face de acum inainte„, a declarat liderul ALDE Timis Petru Ehegartner.

Noul lider al ALDE Timisoara are planuri mari.

grozea-alde

Este o ipostaza inedita pentru mine. Am avut o tentativa intre 2001-2003, cand am activat in cadrul Comisiei de Agricultura a PNL. Sunt cadru didactic universitar la USAB, unde imi desfasor activitatea de mai bine de 26 de ani. Simt ca formandu-ma in Timisoara ca si specialist pot sa intorc acest bine pe care Timisoara si mediul academic timisorean mi l-a facut. Pentru aceasta e nevoie de anumite parghii si consider ca, prin acceptarea acestei functii, care ma onoreaza, pot sa fac ceva in aceasta directie. Vreau sa ii multumesc dl presedinte pentru increderea acordata si sper sa ma ridic la nivelul asteptarilor cetatenilor. Avand in vedere ca sunt nou in domeniu, cred ca in primul rand trebuie sa fac o radiografie a ceea ce exista, sa vad care sunt prioritatile pe care le vad cetatenii si sa construim un proiect pentru Timisoara in care principalii actori: mediul de afaceri, dascalii, societatea civila, sindicatele sa fie consultate si din aceste consultari sa rezulte proiectul la care am facut referire. La nivel de organizatie imi doresc sa consolidez organizatia alaturi de Dorel Goglut, celalalt co-presedinte”, a declara Adrian Grozea.

Pana in acest moment, au fost inregistrate 200 de adeziuni la organizatia ALDE Timisoara, a precizat liderul filialei Petru Ehegartner.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Ma numesc CIOBANU CORNEL DOLU din loc. Dumbravita jud.Timis si doresc sa ma inscriu in ALDE TIMIS si as dori in acest sens o posibilitate de contact cu cei abilitati pentru a face acest lucru. Rog sa fiu contactat la nr. de telefon 0722 259259 sau pe [email protected]. Va multumesc.