Sectia de Oftalmologie a Spitalului de Pediatrie Bega a primit aparatura de ultima generatie

The Access Group, una dintre cele mai importante companii din domeniul software din Regatul Unit, prezentă în România din 2018, cu o puternică cultură a filantropiei și voluntariatului, continuă să sprijine comunitatea timișoreană prin colaborarea cu Asociația Școala Mamei Junior, dar și prin donarea a 25.000£ către Spitalului de Pediatrie Bega, respectiv către secția de Oftalmologie Pediatrică.
Donația face parte dintr-o campanie amplă derulată de companie, începând de anul trecut, cu scopul de a susține efortul echipelor medicale, și a constat în achiziția de echipamente pentru secția de Oftalmologie. Printre aparatele donate spitalului din Timișoara se numără un Autokeratorefractometru Potec cu ecran LCD touch pentru măsurarea automată a dioptriilor, un set complet oftalmoscop Omega cu reostat, un Biomicroscop cu 2 măriri, un tonometru pentru măsurarea tensiunii intraoculare, un proiector de teste automat cu ajustarea focalizării, o lentilă VOLK pentru examinarea retinei, dar și două echipamente pentru Secția de Pneumologie Pediatrică și Gastroenterologie. Valoarea totală a echipamentelor este de peste 45000£.

Suntem foarte mândri să putem sprijini Spitalul de Pediatrie Bega, iar acest proiect este deosebit de important pentru noi și întărește, în același timp,  parteneriatul solid pe care l-am construit cu comunitatea locală. Angajații noștri au ajutat Asociația Școala Mamei Junior, începând cu anul 2022, și sunt foarte implicați în proiectele noastre, susținându-le cu donații, dar și cu acțiuni de voluntariat și promovare. În paralel cu investițiile pe care le realizăm, suntem implicați în numeroase proiecte dezvoltate în beneficiul angajaților noștri și al tuturor timișorenilor. Avem parteneriate solide pentru sustinerea sistemului medical si totodata pentru sustinerea educatiei si dezvoltarea viitoarei generații de profesioniști impreuna cu Universitatea Politehnica Timisoara” a declarat Radu Giju, Managing Director The Access Group România.


Secția de Oftalmologie Pediatrică a fost o prioritate întrucât necesita dotarea cu echipamente noi pentru consultul oftalmologic complet al copiilor mici, folosind aparate specifice de măsurat și examinat.

Ne menținem angajamentul de a sprijini cu tot ceea ce este posibil serviciile de sănătate și personalul medical din Timișoara, oraș în care Access Group a crescut accelerat, ajungând de la 200 de colegi, în 2022, la peste 800 în prezent. Împreună putem face lucrurile să se miște în direcția bună, iar acțiunile de responsabilitate socială sunt extrem de importante pentru noi. Credem cu tărie că trebuie să dăm înapoi comunității din care facem parte, să ne implicăm activ în viitorul copiilor noștri și este normal să ne îngrijim ca ei să beneficieze de cele mai bune condiții. Împreună cu întreaga echipă ne-am angajat să sprijinim Asociația Școala Mamei Junior și Spitalul de Pediatrie Bega, dar nu ne vom opri aici’’, susține Alina Gheață, Ambasador al Access Group Foundation și Head of Digital Sales Global Operation Centre RO.

Predarea echipamentului destinat Secției de Oftalmologie pediatrică a avut loc în prezența managerului Spitalului Județean Timișoara, dr. Dorel Săndesc, a  dr. Liviu Pop – medic șef secție Pediatrie II Bega, Ioana Vârtosu – Asociația Școala Mamei Junior și a echipei The Access Group România, Radu Giju – Managing Director și Alina Gheață – Ambasador al Access Group Foundation și Head of Digital Sales Global Operation Centre RO.

Grupul Access și- a început activitatea în România în 2018, când s-a unit cu Intelligent Software Systems (ISS), având puțin peste 100 de angajați la acea vreme. De atunci, compania a continuat să crească, dezvoltând soluții inovatoare precum Access EarlyPay și Access Workplace in birourile sale din Timișoara și Arad.

Access Group este unul dintre cei mai mari furnizori de business management software pentru companii mici și mijlocii în Regatul Unit al Marii Britanii, Irlanda, Statele Unite ale Americii și zona Asia Pacific. Compania ajută peste 100.000 de clienți din sectoare comerciale și non-profit să devină mai productivi și eficienți. Soluțiile cloud inovative transformă radical modul în care business software-ul este utilizat, oferind fiecărui client libertatea să facă mai multe lucruri importante pentru ei.

Fondat în 1991, Access Group are aproximativ 6800 de angajați.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Oamenii astia nu-si dau seama de cat de penibili sunt? Sa-si faca poza cu aparatul medical? Sa se adune doctorii de la cabinete in timpul in care ar trebui sa prestezeserviciile medicale catre pacienti, doar ca sa faca rahatul ala de poza ca sa le mai vada lumea fetele de imbuibati perversi cu diplome? Este incredibil. Bine ca nu-si face poza directorul de la CFR cu automatul de bilete din holul garii. Cand ii vad pe penibilii astia imbuibati nu-mi vine in gand decat penibilul ala carea scris cu oi pe dealuri BUCOVINA cand a mers penibilul de basescu la cabana pe acolo. Abia astept alegerile casa scapam de toti penibilii astia care de 30 de ani se imbuiba. Succesuri tuturor. Inclusiv penibililor.