Secretul presedintelui Statelor Unite. Cum va reactiona electoratul?

Lui Barack Obama, actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii, i se aduc grave acuzatii intr-o carte biografica ce va aparea in curand si care poarta titlul „Barack Obama: The Story”. Ceea ce nu se stie, insa, e cum va reactiona electoratul cand va afla secretul.

Barack Obama consuma frecvent marijuana in liceu – aceasta este cea mai recenta acuzatie lansata in campania electorala din SUA, informatia aparand intr-o carte biografica despre actualul presedinte al SUA.

Peste cateva saptamani, in Statele Unite va aparea cartea intitulata „Barack Obama: The Story”, o biografie scrisa de David Maraniss. Lucrarea descrie comportamentul pe care actualul presedinte il avea in liceu, continand detalii despre modul in care acesta fuma marijuana cu prietenii. Cartea va fi publicata abia pe 19 iunie, dar presa americana a obtinut-o deja, iar informatiile au inceput sa circule.

La pagina 293, cartea contine detalii despre prietenii din liceu ai lui Obama, grupul fiind poreclit „Choom Gang” („Gasca de fumatori”), de la un verb care inseamna „a fuma marijuana”.

„Ca membru al Choom Gang, Barry Obama initiase noi moduri de fumare a marijuanei. Primul era ‘AT’, prescurtarea de la ‘absortie totala'”, o referire la inhalarea totala a fumului tigarilor de marijuana, scrie David Maraniss.

Dezvaluirile despre comportamentul din tinerete al lui Obama sunt parte a acuzatiilor si criticilor din campania electorala dinaintea scrutinului prezidential din noiembrie, in care actualul presedinte candideaza pentru un nou mandat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.