Opinia Timisoarei

Secretarul Primariei Timisoara, Ioan Cojocari, membru al PCR: Eu imi dau demisia din Partidul Comunist Roman!

TIMISOARA. Nu este un secret pentru nimeni ca Ioan Cojocari, secretar al Primariei Timisoara inca din anul 1992, a fost membru al Partidului Comunist Roman. Cojocari a dezvaluit marti ca si in ziua de astazi este membru, asa ca a decis sa-si dea demisia, fiind incompatibil cu functia pe care o ocupa de 21 de ani.

A luat cuvantul in sedinta ordinara a Consiliului Local de marti si nu s-a lasat pana cand nu a fost auzit de toti consilierii locali.

„Vreau sa fac si o declaratie politica! Pe vremea vechiului regim, vreau sa va spun ca am fost amenintat si am zis ca aici e cazul sa v-o spun, ca voi fi dat la ANI pentru ca sunt incompatibil. Dupa cum stiti, un secretar nu poate fi membru al vreunui partid politic. Eu am fost membru, c-asa am fost amenintat, al Partidului Comunist Roman. Din prezidiu aici, am facut un sondaj, domnul Diaconu (n.r. viceprimarul Dan Diaconu) nu e cazul, ca era pionier, domnul Robu (n.r. primarul Nicolae Robu) nu a fost, domnul Stoia (n.r. viceprimarul Traian Stoia) nu a fost, domnul presedinte (n.r. presedinte de sedinta Simion Mosiu) a fost. PCR nici in momentul de fata nu este scos in afara legii. Toti care sunt membri ai PCR, toti care sunteti alesi locali, parlamentari, faceti parte din 2 partide. Eu in momentul asta imi dau demisia din Partidul Comunist Roman”, a sustinut Ioan Cojocari, spunand ca se simte mai usurat daca anunta public demisia.

PCR s-a dizolvat ca formatiune politica imediat dupa Revolutia din 1989.

CITESTE SI: INTERVIU SPECTACOL cu Ioan Cojocari, secretarul primariei Timisoara: Eu stau in hibernare si numai cand e momentul actionez! INREGISTRARE AUDIO!

Exit mobile version