Noutati :

Secretarul Primariei Timisoara, Ioan Cojocari, membru al PCR: Eu imi dau demisia din Partidul Comunist Roman!

23 aprilie, 2013 - 06:04 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: POLITIC
3

TIMISOARA. Nu este un secret pentru nimeni ca Ioan Cojocari, secretar al Primariei Timisoara inca din anul 1992, a fost membru al Partidului Comunist Roman. Cojocari a dezvaluit marti ca si in ziua de astazi este membru, asa ca a decis sa-si dea demisia, fiind incompatibil cu functia pe care o ocupa de 21 de ani.

A luat cuvantul in sedinta ordinara a Consiliului Local de marti si nu s-a lasat pana cand nu a fost auzit de toti consilierii locali.

„Vreau sa fac si o declaratie politica! Pe vremea vechiului regim, vreau sa va spun ca am fost amenintat si am zis ca aici e cazul sa v-o spun, ca voi fi dat la ANI pentru ca sunt incompatibil. Dupa cum stiti, un secretar nu poate fi membru al vreunui partid politic. Eu am fost membru, c-asa am fost amenintat, al Partidului Comunist Roman. Din prezidiu aici, am facut un sondaj, domnul Diaconu (n.r. viceprimarul Dan Diaconu) nu e cazul, ca era pionier, domnul Robu (n.r. primarul Nicolae Robu) nu a fost, domnul Stoia (n.r. viceprimarul Traian Stoia) nu a fost, domnul presedinte (n.r. presedinte de sedinta Simion Mosiu) a fost. PCR nici in momentul de fata nu este scos in afara legii. Toti care sunt membri ai PCR, toti care sunteti alesi locali, parlamentari, faceti parte din 2 partide. Eu in momentul asta imi dau demisia din Partidul Comunist Roman”, a sustinut Ioan Cojocari, spunand ca se simte mai usurat daca anunta public demisia.

PCR s-a dizolvat ca formatiune politica imediat dupa Revolutia din 1989.

CITESTE SI: INTERVIU SPECTACOL cu Ioan Cojocari, secretarul primariei Timisoara: Eu stau in hibernare si numai cand e momentul actionez! INREGISTRARE AUDIO!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Domnule Ioan Cojar, pe moment suntem la CEDO-Strasbourg din 2010 cu o acţiune de repunere a P.C.R. în drepturile sale, chiar dacă la P.D.L., P.S.D., P.N.L., P.N.Ţ.C.D. P.C. le este frică, pentrucă v-a trebui să dea socoteală pentru tot ce au făcut în ăştia peste 23 de ani de la nenorocirea ţării. Ţin să vă informez că la Congresul Extraordinar al Partidului Alianţa Socialistă ( P.A.S. ) din data de 03.07.2010 ţinut la Palatul Copiilor din Bucureşti s-a hotărât schimbarea numelui din P.A.S. în P.C.R., dar Tribunalul Bucureşti nu a fost deacord cu această îregistrare, fapt pentru care au fost acţiuni în instanţă până la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. S-ar putea să ne căutaţi din nou. Este bine să fim şi serioşi când facem o afirmaţie, pentrucă nu v-a forţat nimeni să intraţi în P.C.R. A fost alegerea dumneavoastră atunci, că poate aţi meritat, acum nu aţi mai merita acuma după tot ce-aţi făcut după Lovitura de Stat din Decembrie 1989, şi după distrugerea ţări şi a neamului românesc mai rău ca după cele două războaie mondiale. Să dea Domnul să vă fie bine, aşa cum le este şi la peste 80 % din bieţii români care sunt jecmăniţi,jigniţi sărăciţi şi fugăriţi din propria lor ţară, chiar de sunteţi la butoanele exploatării şi a jecmănirii ţării. Când vorbiţi de P.C.R. este bine să vă spălaţi gura că vă pute după toată nenorocirea pe care aţi provocat-o acestei ţări. Să vă fie ruşine ! Probabil ne vom mai auzi. Vă transmite ,, Un Paşte fericit ,, ! – Tincu Petru – Preşedintele Com. Judeţean P.A.S. ( P.C.R. ) Iaşi .

    • Tov Ticu ar fi bine sa emigrezi dracului in corea de nord… mai lasa-ne cu timpeniile tale de leguma imputita comunista.. ai scapat in 89 …
      Jigodie comunista !

  2. D-LE Ion Cojocaru. Ati Facut o mare gresala.Credeti ca aceste partide nu se vor DUCE…inca cum <ca au pentru ce …lumea se va destepta.
    De cant a aparut PCR toti membrii au fost ponegriti nu va deranjati,jigodiile isi spun numele lor,ertatii ei nu stiu cei cu ei.