Noutati :

Secretarul de Stat ALDE, Ovidiu Sirbu, candidat la Parlamentul European: Faptele ne cladesc viitorul, iar increderea se cladeste cu fapte! Iata care sunt rezultatele mele:

22 mai, 2019 - 03:23 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ELECTORAL
0

Pe 26 mai, la alegerile europarlamentare, la poziția 6 de pe buletinul de vot vei găsi cel mai mare număr de tineri de pe lista vreunui partid din România!

Ca viitor europarlamentar, Ovidiu Sîrbu, candidat ALDE spune că se va lupta pentru a atrage cât mai multe fonduri europene pentru România și implicit pentru județul Timiș.

De aproape un an, de când ocupă poziția de secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Ovidiu Sîrbu, președintele ALDE Timișoara, are următoarele realizări atât pentru timișoreni cât și pentru timișeni:

  • Centura Timișoarei – s-a semnat contractul privind proiectarea și execuția centurii de sud a Timișoarei în valoare de 68 milioane de euro.
  • Aprobarea proiectului de Hotărâre de guvern privind indicatorii tehnico – economici aferenți obiectivului de investiții „Drum de legătura autostrada A1 Arad – Timișoara – DN 69”, cu descărcare la Sânandrei, jud.Timiș – în valoare de 58 milioane euro
  • Timișoara – Capitala Culturală Europeană 2021: modernizarea Gării de nord a Timișoarei, proiect în valoare de 16 milioane lei
  • Avizarea noului PUG al Timișoarei, în care a fost inclusă ca proiect de dezvoltare și legătura feroviară rapidă între Gara de nord Timișoara și Aeroportul Traian Vuia – proiect de aproximativ 100 milioane de euro.
  • Pentru sănătate – de 6 ori buget mărit față de anii precedenți – investiții în Spitalul CFR Timișoara

Ovidiu Sîrbu, candidat ALDE la alegerile europarlamentare: Sunt mulțumit că am reușit să mă implic în câteva proiecte de mare anvergură pentru Timișoara și județ, din poziția de secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Deviza mea este că faptele ne clădesc viitorul iar încrederea se clădește cu fapte! Acesta este și motivul pentru care îmi permit să vă îndemn să faceți pe 26 mai o alegere 100% bazată pe încredere. Votați partidul sau persoanele în care aveți încredere, oamenii care au dovedit sau demonstrat prin fapte, prin lucruri concrete. Știu că încrederea în actuala clasă politică este foarte scăzută însă vă rog să nu generalizați, să nu vă dați votul împotriva cuiva pentru că e un vot irosit, să nu votați bazându-vă pe vorbe goale, fără rezultate concrete. Mulți dintre candidați sunt doar buni oratori, nu vă lăsați prinși în povești frumoase, diseminați și alegeți rațional.

Deasemenea cunosc multe persoane inteligente care niciodată nu vor vota cum le spune cineva ci vor da votul lor celor în care mai au încredere. Când cei de lângă tine văd că ești corect, cinstit și faci ceea ce spui, au încredere că lucrurile se pot schimba!

Fă o alegere rațională, votează persoanele care îți inspiră încredere și care au demonstrat ceva prin fapte concrete! Alege poziția 6 de pe buletinul de vot unde vei găsi cel mai mare număr de tineri de pe lista vreunui partid din România.

Comandat de ALDE si executat de Evolvedreamsoft SRL. CMF: 41190002Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...