Se va pune lacatul pe magazinele de vise din Timisoara?

Consilierii locali si judeteni ai PDL vor sa vada inchise cat mai grabnic magazinele care comercializeaza plante etnobotanice in Timisoara.  Cer Primariei sa nu mai dea autorizatii pentru aceste pravalii.

Chiar daca la nivel national a fost adoptata o lege care interzice comercializarea plantelor etnobotanice, in Timisoara magazinele cu acest profil inca functioneaza. Consilierii locali ai Timisoarei s-au gandit ca este momentul sa ia initiativa si sa inchida aceste magazine.

„Exista o initiativa a colegului Stefan Sandu (PDL) sa nu se mai dea autorizatii de functionare a magazinelor etnobotanice in Timisoara. Proiectul a fost depus saptamana trecuta, joi si este putin probabil ca va intra in plenul din aceasta saptamana deoarece nu este suficient timp sa fie dezbatut la nivelul comisiilor. Ca parinte eu sunt impotriva functionarii acestor magazine”, a declarat Ovidiu Ciuhandu, consilier local al PDL.

Si consilierii judeteni iau atitudine impotriva acestor magazine „de vise”. Florin Ravasila, consilier judetean al PDL, a anuntat organizarea unei dezbateri publice pe aceasta tema, joi, 2 decembrie 2010 in Sala de Consiliu a Palatului Administrativ. In cadrul intalnirii se va semna un memorandum care sa stea la baza unui proiect de hotarare al CJT, cu scopul identificarii solutiilor pentru stoparea sau limitarea efectelor negative ale acestui fenomen

„Limitarea locurilor de amplasare a magazinelor tip spice shop, controlul concertat al activitatilor comerciale desfasurate de catre organele abilitate ale statului, cu privire la impunerea unor conditii stricte de punere pe piata a acestor produse, reprezinta masuri concrete care pot conduce la solutii realiste fata de aituatia cu care ne confruntam”, a declarat consilierul judetean Florin Ravasila.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...