Noutati :

Se taie apa pe o strada din Timisoara. Cat tine intreruperea

28 iunie, 2018 - 11:23 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de extindere a retelei de distributie in Timisoara si lasa o strada fara apa in acest final de saptamana.

Lucrarile companiei de apa vor avea looc vineri, pe strada Armoniei din Timisoara. Furnizarea apei va fi oprita timp de 5 ore, intre 9 si 14, pentru conectarea utilitatilor de apa de pe o strada nou proiectata la reteaua existenta. Se va lucra pe strada Armoniei nr. 21, iar investitia de extindere a retelei de apa este finantata de Primaria Timisoara.

La reluarea alimentarii cu apa rece este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim le recomanda timisorenilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea ei completa. De asemenea, compania ii atentioneaza pe consumatori sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...