Noutati :

Se strang randurile pentru TM2021. Parteneriat de mobilitate intre Asociatia Timisoara Capitala Europeana a Culturii si un important dealer auto. Foto

25 noiembrie, 2019 - 01:42 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Moment important la Timisoara. Asociatia Timisoara 2021- Capitala Europeana a Culturii a semnat un parteneriat de mobilitate cu un important dealer auto din oras care va sustine si va sprijini cel mai important proiect cultural de tara al Romaniei.

CITESTE SI: Horatiu Rada, presedintele Asociatiei Timisoara 2021: Asteptarile sunt colosale, piedicile apar unde nu te astepti, dar vreau sa demonstrez ca se poate. Proiectul Capitala Culturala trebuie sa fie o prioritate pentru fiecare politician, factor de decizie, reprezentant de institutie, lider, sponsor sau cetatean

Pornim la drum azi alaturi de parteneri care sunt un simbol al calitatii si seriozitatii, doua atribute care caracterizeaza, de altfel, intreg programul cultural Timisoara 2021 si toate activitatile pe care le desfasuram pentru a avea acest program cultural. Imi doresc sa ducem si in acest fel Timisoara in Europa si Europa in Timisoara. Le multumesc partenerilor nostri de la Automobile Bavaria Group pentru contributia lor la bunul mers al capitalei europene a culturii in 2021 si, sper eu, poate si dupa aceea”, a declarat Horatiu Rada, presedintele Consiliului Director al ATCEC.

Suntem onorati sa fim partenerii proiectului Timisoara 2021 Capitala Europeana a Culturii. Este pentru a doua oara cand ne implicam intr-un proiect cultural de o asemenea anvergura si importanta. Timisoara este al doilea oras din Romania care detine acest titlu si primul care l-a castigat in urma unei competitii. Vom fi impreuna, pentru asigurarea unor servicii de mobilitate la cel mai inalt nivel. Avem o prezenta puternica aici, prin marcile noastre si ne dorim sa contribuim cat mai mult la succesul evenimentelor culturale locale. Astfel de actiuni reprezinta una dintre cele mai bune modalitati de promovare a brand-ului de tara”, a spus Michael Schmidt, reprezentant dealer auto.

La semnarea acestui parteneriat a participat si ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, care a subliniat ca ”nu avem voie sa ratam acest proiect”, referindu-se la Timisoara Capitala Culturala a Europei, si a promis ca la rectificarea de buget vor fi alocati bani Asociatiei.

Ca tara nu avem voie sa ratam acest proiect, Capitala Culturala Europeana in anul 2021. Ce se intampla astazi, prin semnarea acestui parteneriat, este un motiv de optimism. Acest dealer auto s-a implicat si la Sibiu cand a detinut titlul de Capitala Culturala Europeana. Sunt mici diferente fata de abordarea de atunci. Aici avem o asociatie care se ocupa de implementarea proiectului, impreuna cu factorii decidenti. De asemenea, trebuie sa va spun ca vom lua masurile necesare sa recuperam intarzierile care exista, nu va ascund ca exista probleme. Voi avea o discutie cu domnul Citu si vom veni cu alocarea bugetara. Nu avem voie sa intarziem acest proiect”, a declarat ministrul la Timisoara.

Gheorghiu a mai spus ca a gasit visteria goala la Asociatia Timisoara 2021.

Sunt ministru de trei saptamani. Am gasit Asociatia cu zero buget, cu zero bani de salarii”, a mai spus ministrul.

In final, Horatiu Rada a precizat ca a avut deja discutii la Ministerul Transporturilor pentru asigurarea de transport cu autocare sau chiar feroviar intre Timisoara si Novi Sad, in 2021, anul in care cele doua orase vor detine titlul de Capitala Culturala a Europei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...