Se sterilizeaza caini, gratuit, in Timisoara si in alte localitati din judet

TIMISOARA. La initiativa Danyflor, mai multe asociatii de profil si-au dat mana si organizeaza impreuna, pana in 12 mai, „sesiuni” de sterilizari gratuite pentru caini vagabonzi, dar si pentru caini cu stapani din Parta, Sag si Timisoara.

CITESTE SI: Se deschide santierul pentru modernizarea Bulevardului Cetatii din Timisoara, cu 17 milioane de euro. Primaria a facut deja primele modificari in proiect la trotuare si piste de biciclete 

Programarile pentru preluarea animalelor de la domiciliu se fac la numarul de telefon 0724.346.123. Preluarea si desfasurarea activitatii propriu-zise se vor organiza conform regulilor medico-sanitare in vigoare.

Sterilizarea este obligatorie in Romania si reduce agresivitatea, cancerul si tumorile si creste calitatea vietii.

„Se face o programare telefonica, se discuta despre datele catelului sau ale cateilor din curte. Daca proprietarul are mijloc de transport, poate sa vina cu ei direct la adapost, la clinica, daca nu, programam sa ajunga una dintre masinile noastre sa preia animalele de la domiciliu”, transmit organizatorii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...