Noutati :

Se schimba regulile la Romanii au talent! Ce va putea face juriul in noul sezon?

12 februarie, 2014 - 06:33 PM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
0

Incepand de vineri, 14 februarie, de la ora 20.30, ProTV da startul unui nou sezon „Romanii au talent”, show-ul care a batut toate recordurile de audienta in materie de divertisment.

Din acest an, publicul din fata micilor ecrane va avea parte de o experienta totala „Romanii au talent”: te vei bucura atat de spectacolul de pe scena, cat si de ceea ce se petrece in culise. Vei putea urmari ce fac juriul si prezentatorii in pauzele dintre show-uri, ce au facut pe drum, in deplasari si in timpul liber, precum si discutiile spumoase dintre acestia.

Mai mult decat atat, din sezonul acesta, concurentii care vor reusi sa ii lase fara cuvinte inca din etapa preselectiilor pe Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre au sansa sa intre direct in semifinale. Juriul le va acorda celor mai buni “biletul verde”, care ii va trimite in penultima faza a concursului.

Sase orase, mii de kilometri strabatuti prin toata tara, 24 de show-uri si peste 120 de ore de filmare – iata bilantul caravanei “Romanii au talent” in cel de-al patrulea sezon.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor