Noutati :

Se schimba Legea educatiei! Sunt afectati profesorii cu functii. Vezi cum!

4 martie, 2013 - 05:49 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Legea educatiei se schimba din nou. Personalul didactic de conducere, de indrumare si de control, dar cel desemnat de sindicate, poate fi degrevat de norma didactica. Ramane insa cu drepturile salariale, se arata intr-un nou proiect de modificare a legii.

Ministerul Educatiei Nationale (MEN) a postat luni, pe site-ul institutiei, un proiect de ordonanta de urgenta privind modificarea si completarea Legii educatiei nationale nr. 1/2011, referitor la activitatea didactica in cazul personalului de predare cu functii de conducere sau delegat de sindicate pentru diverse activitati aprobate de MEN.

„Personalul didactic de conducere, de indrumare si de control poate fi degrevat, total sau partial, de post/norma didactica, pe baza normelor aprobate prin ordin al ministrului educatiei nationale, elaborate cu consultarea federatiilor sindicale reprezentative din invatamant. De acelasi drepturi pot beneficia si persoanele desemnate de federatiile sindicale reprezentative din invatamant, ca urmare a participarii la procesul de monitorizare si evaluare a calitatii sistemului de invatamant, aprobate prin ordin al ministrului educatiei nationale”, se arata in proiect.

Citeste mai mult!



Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...