Noutati :

Se ridica deseurile voluminoase in zona 1 Timis. Programul de colectare

22 aprilie, 2019 - 11:51 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
2

TIMISOARA. RETIM Ecologic Service SA si ADID Timis deruleaza pana pe 26 iunie 2019 campania de colectare a deseurilor voluminoase in Zona 1 – Timis – zona care include localitatile: Timisoara, Dumbravita, Ghiroda, Giroc, Mosnita Noua sandra, Iecea Mare, Bucovat, Parta, Masloc, Pischia, Fibis, Carpinis, Cenei, Checea, Foeni, Otelec, Uivar, Dudestii Noi, Becicherecu Mic, Satchinez, Biled, Giulvaz, Peciu Nou, Varias, Sanandrei, Sacalaz, Sanmihaiu Roman si Sag.

Cetatenii din aceste localitati vor putea depune prin aport voluntar în containerele special puse la dispozitie în punctele de colectare mentionate în tabelele atasate deseurile voluminoase.

Deseurile voluminoase sunt mobilier, covoare, obiecte mari de folosinta îndelungata altele decat deseurile din echipamente electrice si electronice precum :calorifere fonta, calorifere aluminiu, usi, tocuri de usi, geamuri, tocuri de geamuri si sticla de geam, comode, mese de cafea, de toaleta, decorative, mese de scris pentru copii, rafturi, etajere, etajere metalice, canapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, oale, ceasuri, perdele, draperii, dulapuri de baie, suporturi prosoape, lustre, tablouri, obiecte sanitare, cazi, vase de toaleta, robineti, cabine de dus, suporturi, baterii, chiuvete, bideuri, capace vase de toaleta, lavoare, rezervoare de apa pentru vase de toaleta, carpete, presuri, etc.

AICI puteti vedea programul complet al colectarii deseurilor voluminoase in Timis, cu locurile in care acestea trebuie depozitate si programul de ridicare al acestora.

Nu se colecteaza în cadrul acestei campanii: deseuri municipale, biodegradabile; vegetale; periculoase; industriale (inclusiv cele rezultate din productie), constructii si demolari; echipamente electrice si electronice;  ambalaje.

Nu se colecteaza deseurile electrice si electrocasnice (televizoare, masini de spalat, frigidere, computere, etc.)!

ATENTIE! Deseurile voluminoase se pastreaza in gospodarie pana in momentul depunerii voluntare la punctul de colectare si nu se depun pe domeniul public în afara programului de colectare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Am si eu o intrebare, cum poate un batran sau nu numai chiar si un tanar care nu are masina sau are dar una mica, sa duca deseurile voluminoade in cotainerele care sunt amplasate departe sau foarte departe de domiciliul sau? S -au gandit domnii de la firma sa salubritate sau nu ei nu gandesc

    • asa zisul primar a vrut asa… dat inca una ar timpii orari,,trebuie sa iti iei liber de la lucru sa prinzi orele alea, total anormal