Noutati :

Se reiau examinarile auto pentru permis, la Timisoara. A fost stabilit programul

22 mai, 2020 - 09:16 AM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Activitatea de examinare pentru permisul auto incepe in data de 2 iunie cu programarea la proba practica, anunta Prefectura Timis.

CITESTE SI: Au fost puse noi localitati pe lista celor de langa Timisoara in care nu este nevoie de declaratie pe proprie raspundere. Decizia Comitetului pentru Situatii de Urgenta 

Ordinea programarii se face dupa urmatoarele criterii:

– In prima etapa se vor programa candidatii ale caror dosare de examinare pentru proba practica au expirat in perioada 17.03.2020 – 17.05.2020, inclusiv.
– In a doua etapa candidatii care au fost programati pentru sustinerea probei practice in perioada in care aceasta proba a fost suspendata, cu exceptia celor deja programati in prima etapa, vor fi reprogramati automat.

Dosarele de examinare se preiau de catre Serviciul de examinari prin reprezentantii scolilor de soferi.

Data programarii va fi comunicata scolilor de conducatori auto pentru proprii candidati, iar datele corespunzatoare vor fi postate pe site-ul Institutiei Prefectului, la sectiunea Servicii Publice Comunitare, candidatii fiind indrumati sa se adreseze scolilor de conducatori auto unde au urmat cursul de pregatire practica.

La prezentarea la proba practica, candidatii sunt rugati sa respecte indicatiile primite de la reprezentantii scolilor de soferi si de catre examinatori pentru a fi respectate masurile de protectie impuse pentru prevenirea sau aparitia cazurilor de infectare cu COVID-19.

La locul de intalnire comunicat candidatilor pentru sustinerea probei practice, vor avea acces numai candidatii si instructorii auto, cu respectarea regulilor de distantare sociala. Candidatii si martorii trebuie sa poarte echipamentelor de protectie, pe toata durata de desfasurare a probei (obligatoriu masti de protectie, optional manusi).

Programarea la proba teoretica va incepe cel mai probabil de la data de 15.06.2020, dar cu siguranta nu inainte.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...