Opinia Timisoarei

Se recruteaza liceeni din Timisoara pentru Colegiul National Militar Tudor Vladimirescu din Craiova! Cum poti sa te transferi?

TIMISOARA. Tinerii liceeni din Timisoara care doresc sa urmeze o cariera militara sunt indemnati sa se transfere la o scoala de specialitate ce isi redeschide portile dupa 17 ani.

Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului militar zonal Timis desfasoara pana in data de 29 iulie 2016, recrutarea elevilor din invatamantul liceal civil, absolventi ai claselor a IX-a si a X-a, in anul scolar 2016-2017,  specializarea “matematica-informatica”, in scopul transferului la Colegiul National Militar “Tudor Vladimirescu” in clasele a X-a si a XI-a.

Pentru o informare detaliata privind criteriile de inscriere si documentele necesare intocmirii dosarului de candidat, elevii interesati din judetul Timis, sunt asteptati la Biroul informare-recrutare Timis, unde consilierii in domeniul profesiei militare ii vor sprijini, orienta si indruma pentru ca alegerea lor sa fie in cunostinta de cauza, Piata Libertatii nr. 5-7 telefon 0256293757.

Exit mobile version