Se recruteaza liceeni din Timisoara pentru Colegiul National Militar Tudor Vladimirescu din Craiova! Cum poti sa te transferi?

TIMISOARA. Tinerii liceeni din Timisoara care doresc sa urmeze o cariera militara sunt indemnati sa se transfere la o scoala de specialitate ce isi redeschide portile dupa 17 ani.

Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului militar zonal Timis desfasoara pana in data de 29 iulie 2016, recrutarea elevilor din invatamantul liceal civil, absolventi ai claselor a IX-a si a X-a, in anul scolar 2016-2017,  specializarea “matematica-informatica”, in scopul transferului la Colegiul National Militar “Tudor Vladimirescu” in clasele a X-a si a XI-a.

Pentru o informare detaliata privind criteriile de inscriere si documentele necesare intocmirii dosarului de candidat, elevii interesati din judetul Timis, sunt asteptati la Biroul informare-recrutare Timis, unde consilierii in domeniul profesiei militare ii vor sprijini, orienta si indruma pentru ca alegerea lor sa fie in cunostinta de cauza, Piata Libertatii nr. 5-7 telefon 0256293757.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. ….se cauta gaste, unchiul Sam are nevoie de fraieri……vilele hotiilor, coruptiilor si cioriilor trebuiesc protejate in caz de vreun conflict pus la cale de masoni…Tu sarac lipit pamantului, fara viitor si fara nici o posibilitate de o viata demna sa iti mai pui la bataie si viata pentru nimic…Smecherii vor fugi in tariile calde unde au vile si conturi, restul vor sta in buncare , iar tu vei muri in transee murdar, infometat si sarac. Binenteles daca mori e bine, sa nu te intorci invalid, sa stea muma-ta sa te stearga la fund si sa traiesti din pensia ei.Si toate astea ptr ce!..pentru multinationale si pentru banditii ce se cred ¨elita¨ … Nu ai motive sa te sacrifici, oricum Romania apartine deja altora…..

  2. Asta nu e armata fratilor…. e carne de tun, cu banii care s-au furat din 1990 pana acum aveam o armata performanta cu dotari de ultima generatie, insa conducatorii tarii noastre au distrus si ce am avut, s-a facut asta doar din placerea inconstienta de a distruge si fura tot ce se poate sau asa s-a impus din afara-NATO- in sensul ca nu ni s-a dat voie sa ne inarmam si sa fim o forta din diverse motive.
    Suntem doar de umplutura in NATO, din cauza asta suntem si in pericol mare….pacat de copii nostri si de noi, razboiul inseamna doar foamete, moarte, violuri si alte atrocitati.
    Romania poate fi cucerita in 2 ore ( exemplu Rusia disloca 30 000 de soldati oriunde in lume iar in Siria a trimis 28 de rachete intercontinentale-Topol-)

  3. Mai merge cineva in Armata?