Noutati :

Se pregateste un nou impozit! Pentru ce urmeaza sa mai dam bani statului?

18 iulie, 2016 - 08:21 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
1

Guvernul pregateste romanilor un nou impozit. De data aceasta, urmeaza sa fie introdus un bir special pe ciment sau pe pietris, iar din banii adunati ar urma sa se finanteze constituirea unui Fond National de Locuire, prin care sa se construiasca locuinte la preturi mici.

De asemenea, acest fond ar urma sa fie alimentat si dun banii colectati de catre stat din taxele pe proprietate si din chiriile proprietatilor statului.

Informatiile apar intr-un draft al Strategiei Nationale de Locuire, care prevede infiintarea fondului, al carui obiectiv sa fie ” sporirea disponibilitatii locuintelor de calitate buna, eficiente energetic si la un pret convenabil, evitand in acelasi timp cheltuielile ineficiente de fonduri publice”.

Documentul mai precizeaza si ca programul Prima Casa ar putea fi inclus in programele fondului, insa nu sunt disponibile mai multe detalii. Fondul National de Locuire ar mai putea oferi stimulente dezvoltatorilor imobiliari, pentru ca acestia sa realizeze locuinte la preturi mici.

Citeste mai mult aici.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Cum era pe vremuri birul pe fumărit. Nici atunci și nici acum banii nu se vor întoarce înapoi la popor ci vor poposi ăn cine știece conturi.