Noutati :

Se pregateste sezonul martisoarelor! Din 24 februarie vom putea cumpara simbolurile primaverii

2 februarie, 2012 - 06:16 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Primaria Timisoara se pregateste deja de primavara. Timisorenii vor putea cumpara martisoare in perioada 24 februarie – 3 martie.

In centrul Timisoarei, dar si in pietele din oras se vor putea gasi martisoare, felicitari, ravase, miniaturi reprezentative, dar si flori de sezon. Comerciantii nu vor avea voie sa-si instaleze corturi sau alte constructii provizorii, cu exceptia umbrelelor fara reclama publicitara, care pot fi puse doar in caz de vreme nefavorabila.

Cererile pentru autorizatia de comercializare se pot depune la Biroul de Autorizare, Publicitate si Comert din cadrul Primariei Timisoara incepand cu 6 februarie. Potrivit reprezentantilor municipalitatii, vor fi autorizati doar comerciantii cu carte de identitate eliberata de catre SPCLEP Timisoara. Exceptie vor face insa studentii si elevii care au carnetul vizat la zi, cum ca urmeaza cursurile unei facultati din Timisoara.

Timisorenii care vor sa ocupe un spatiu in Piata Victoriei trebuie sa stie ca pot ocupa un singur amplasament, de maximum 2 metri patrati. In restul zonelor sunt acceptati si comerciantii din alte judete.

Si artistii plastici au un loc numai al lor. 20 de artisti isi vor expune lucrarile pe aleea inspre strada Goethe. Ca sa poata vinde martisoare, comerciantii trebuie sa aiba aviz pentru comert ambulant, cartea de identitate si dovada achitarii taxei de ocupare a domeniului public, in original.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...