Opinia Timisoarei

Se prabuseste tencuiala decorativa de pe zidurile Spitalului Militar Timisoara, la putin peste o jumatate de an de la incheierea renovarii de 2,2 milioane de euro. Foto

TIMISOARA. Se ‘șifoneaza’ noua uniforma a Spitalului Militar din Timisoara. La putin peste o jumatate de an de la incheierea celei mai ample renovari a cladirii istorice monument care adaposteste sectiile spitalului, incepe sa cedeze tencuiala decorativa exterioara.

CITESTE SI: ‘Locuri de poveste din Timisoara’, o campanie marca opiniatimisoarei.ro. Casa Printului Eugeniu de Savoya, cladirea construita din caramizile fostei porti Forforosa prin care a intrat in cetate eliberatorul Timisoarei. Video

O bucata de dimensiuni considerabile s-a desprins de pe fatada dinspre Piata 700. De asemenea, in unele locuri au aparut crapaturi.

La finele lunii iulie 2021, dupa 3 ani de santier si o investitie de 2,2 milioane de euro, s-a incheiat renovarea completa a fatadelor Spitalului Clinic Militar de Urgenta Dr. Victor Popescu Timisoara.

Lucrarea este in garantie, astfel ca reparatiile vor fi facute pe cheltuiala constructorului.

Fatadele si acoperisul au fost complet refacute, iar in 29 iulie 2021, a avut loc receptia finala a lucrarilor.

Cea mai intinsa cladire istorica din orasul Timisoara, situata in centrul orasului, a fost adusa la standarde moderne, pe parcursul ultimilor trei ani, redand zambetul de altadata al tuturor celor care ii trec pragul sau pur si simplu doar o admira din exterior„, transmiteau reprezentantii Spitalului Militar Timisoara.

Investitia in renovarea Spitalului Militar din Timisoara s-a ridicat la peste 11.000.000 lei, bani de la Ministerul Apararii Nationale.

;;;

Exit mobile version