Noutati :

Se pot face analize gratuit oriunde in tara. Anuntul Casei Judetene de Asigurari Timis

8 decembrie, 2020 - 11:00 AM
Autor: Redactie      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Furnizorii de servicii medicale paraclinice din Timis au bani suficienti pentru analize de laborator si investigatii imagistice, dupa ce fondurile au fost suplimentate, se arata intr-o analiza a Casei Judetene de Asigurari de Sanatate.

CITESTE SI: Un nou medicament antiviral ar opri transmiterea coronavirusului in doar 24 de ore 

Astfel, asiguratii pot face analize oriunde in tara, in baza unui bilet de trimitere.

Asiguratii beneficiaza gratuit de analize medicale de laborator si imagistica pe intreg teritoriul tarii, fara a mai conditiona acordarea acestor servicii doar de catre furnizorii care se afla in relatie contractuala cu aceeasi casa de asigurari, cu care se afla si medicul care a emis biletul de trimitere. Astfel, pe baza unui bilet de trimitere eliberat de medici aflati in relatie contractuala cu oricare dintre casele de asigurari de sanatate, asiguratul poate beneficia de investigatii paraclinice la orice furnizor din tara„, explica medicul Victor Dumitrascu, director general CJAS Timis.

In acest an, suma alocata centrelor de imagistica si laboratoarelor se ridica la 17,4 milioane de lei pe fiecare categorie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...