Noutati :

Se poate si invers. Studentii Universitatii Politehnica Timisoara dau note profesorilor

20 noiembrie, 2017 - 04:06 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. La Universitatea Politehnica Timisoara a demarat un proiect pilot prin care studentii se vor putea implica in procesul didactic si vor da note profesorilor. Mai precis, in perioada 20 – 29 noiembrie 2017, studentii vor evalua procesul didactic prin intermediul unei platforme online, dezvoltate in cadrul UPT.

Selectarea disciplinelor pentru evaluare se va face la nivelul decanatelor facultatilor, acestea punand la dispozitia studentilor coduri specifice pentru fiecare disciplina in parte. Evaluarea se realizeaza prin accesarea anonima de catre studenti a platformei electronice, introducerea codului de acces si evaluarea propriu-zisa prin raspunsuri la intrebarile din chestionar.

In acest semestru se vor evalua disciplinele din semestrul II al anului universitar 2016-2017. La evaluare participa studentii de la ciclurile licenta si master. Daca pana in prezent astfel de evaluari se realizau doar prin completarea unor formulare tiparite, noutatea acestui an o reprezinta platforma online dezvoltata in cadrul UPT.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...