Opinia Timisoarei

Se opreste gazul in Timisoara! Vor fi afectate mai multe strazi. Vezi daca si a ta se numara printre ele!

TIMISOARA. Anunt important facut de Serviciul de distributie a gazelor naturale din cadrul E.ON Gaz! Alimentarea va fi intrerupta pe mai multe strazi dintr-unul dintre cele mai mari cartiere ale Timisoarei.

Este vorba de zona Torontalului, unde sambata, 22 noiembrie, nu va mai arde flacara la aragaz si nici nu vor mai porni centralele de apartament.

E.ON Gaz intrerupe distributia de gaze naturale din pricina unor lucrari la sistemul de alimentare.

Astfel, incepand cu ora 9.00 a zilei de sambata, se opreste gazul pe urmatoarele strazi: Pelbartus, Vasile Loichiță, Nicolae Table, Frantz Schmits, Augustin Coman, Sabin Evuțianu, Aurel Pop, Marius Moga, Ion Hobana, Dr. Ernest Neumann, Arthur Rubinstein, Calea Torontalului (parțial spre ieșirea din oraș) și Zona Industrială Calea Torontalului.

Reluarea serviciului de distributie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat dupa finalizarea acestor lucrari, cel mai probabil incepand cu ora 18.00.

Compania solicita consumatorilor sa inchida toate focurile, iar după reluarea distributiei gazelor naturale sa supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

In cazul in care simt miros specific de gaz, oamenii sunt rugati sa anunte imediat dispeceratul de urgenta al E.ON Gaz Distributie la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau
0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Ex-Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Exit mobile version