Se opreste curentul pe mai multe strazi din Timisoara, dar si din judet, in zilele urmatoare. Vezi LISTA!

TIMISOARA. Reprezentantii Enel fac lucrari de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, astfel ca, in perioada urmatoare va fi nevoie sa intrerupa furnizarea curentului electric. Atat in Timisoara, cat si in judet, oamenii vor ramane fara energie electrica timp de cateva ore pe zi, in perioada 14 – 18 noiembrie 2016.

Iata care este programul de intreruperi de curent!

enel-14-11

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. De ce nu este iluminat public ( 19.11.2016 – ora 19,31 ) pe Martirilor, Rebreanu ,tot cartierul din jurul Spitalului Judetean , de aceste intreruperi sunt repetate, face Primaria economie prin rotatia strazilor? Rusine mare sa va fie ! Am mai pus intrebarea . De ce pe site Primarie nu e numar de telefon unde sa sunam noi cetatenii cand nu e curent pe strada si-ti rupi picioarele prin gropile de pe trotuare?