Se opreste apa sau va fi presiune scazuta in mai multe localitati din Timis. Aquatim anunta lucrari

TIMISOARA. Aquatim anunta ca in zilele urmatoare va face spalarea retelelor de distributie si a rezervoarelor de inmagazinare din mai multe localitati.

Astfel, joi, 22 februarie, intre orele 9-16 se va intrerupe furnizarea apei in Remetea Mare, intre orele 9-15 presiunea va fi scazuta in Padureni si Iosif, iar vineri, 23 februarie, intre orele 9-16 se va intrerupe furnizarea apei in Ianova.

”Lucrarile de spalare urmaresc sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si sunt o parte a activitatii desfasurate de Aquatim in cadrul mentenantei preventive a retelelor de distributie”, transmite Aquatim.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Consumatorii sunt rugati sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.