Noutati :

Se opreste apa pe o strada din Timisoara si in alte trei localitati. Cine va fi afectat

13 martie, 2019 - 12:28 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Se fac lucrari pentru conectarea unor conducte si pentru extinderea retelei de apa, astfel ca Aquatim anunta ca va fi intrerupta furnizarea apei pe perioada interventiilor.

Astfel, joi, intre orele 9 si 14 nu va curge apa la robinetele locuitorilor de pe strada Matasarilor din Timisoara, pentru ca in zona se va lucra la conectarea conductei noi de apa la reteaua de distributie. Se va lucra la intersectia strazilor Matasatrilor si Lalelelor. Inlocuirea conductei depe strada Matasarilor, o conducta magistrala, ce asigura alimentarea cu apa a zonei, este o investitie realizata de societatea Aquatim din fonduri proprii.

Tot joi, intre orele 9 si 15, se va intrerupe ala si in Mosnita Veche, dar si in Mosnita Noua, pe stazile Balea, Primariei, Surduc, Vidraru, Sfanta Ana, Dumitru Cristea si Sanziana, pentru extinderea retelei de distributie. Se lucreaza la intersectia Drumului Judetean 592 cu Calea Mosnita Veche. Iar intre orele 8 si 12 se va intrerupe furnizarea apei si in Honorici, pentru spalarea rezervorului de inmagazinare din localitatea Honorici.

La reluarea alimentarii, este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Astfel, este recomandat ca oamenii sa nu foloseasca apa pana la limpezirea ei completa.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...